ΑρχικήUpdatesΤο Firefox Relay προσφέρει απεριόριστα email aliases (premium έκδοση)

Το Firefox Relay προσφέρει απεριόριστα email aliases (premium έκδοση)

Η Mozilla κυκλοφόρησε το Firefox Relay ως ένα δωρεάν προϊόν που σας παρέχει πέντε email aliases που μπορείτε να χρησιμοποιείτε κάθε φορά που χρειάζεται να εγγραφείτε για έναν τυχαίο λογαριασμό στο διαδίκτυο.

Δείτε επίσης: Mozilla Firefox: Η πρώτη εναλλακτική του Chromium στο Windows Store

Firefox Relay

Η εταιρεία εισήγαγε ένα επί πληρωμή επίπεδο Premium για την υπηρεσία που θα σας δώσει πρόσβαση σε ακόμη περισσότερα aliases. Θα λάβετε τον δικό σας subdomain (yourdomain.mozmail.com) όταν εγγραφείτε και θα μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστο αριθμό email. Το επίπεδο θα σας δώσει πρόσβαση και σε έναν πίνακα ελέγχου σύνοψης με τα emails που δημιουργείτε, την επιλογή χρήσης των aliases σας όταν απαντάτε σε μηνύματα και ένα όριο επισύναψης 150 kb.

Δείτε επίσης: Ο Firefox αποκαλύπτει τη νέα αρχική σελίδα για Android και iOS

Αφού εγγραφείτε στο Relay, θα πρέπει να εγκαταστήσετε την επέκταση Firefox για να μπορέσετε να επωφεληθείτε από τις δυνατότητές του. Κάθε φορά που επισκέπτεστε έναν ιστότοπο που ζητά μια διεύθυνση email, το εικονίδιο Relay θα εμφανίζεται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτό για να δημιουργήσετε μια τυχαία διεύθυνση. Η υπηρεσία θα προωθήσει τα μηνύματα που λαμβάνετε χρησιμοποιώντας τα aliases σας στον κύριο λογαριασμό email σας και μπορείτε να αποκλείσετε την είσοδο όλων των μηνυμάτων ή ακόμα και να διαγράψετε το alias όταν αρχίσει να γίνεται spam.

Firefox Relay

Δείτε επίσης: Ο Firefox 93 της Mozilla κυκλοφόρησε με νέα χαρακτηριστικά

Στην ανακοίνωσή της, η Mozilla είπε ότι αποφάσισε να εισάγει την επί πληρωμή επιλογή επειδή πολλοί beta testers ήθελαν περισσότερα από πέντε aliases. Δεν ανέφερε πόσο θα κοστίζει μια συνδρομή Premium στο μέλλον, αλλά προσφέρει την επιλογή σε τιμή γνωριμίας (1 $/EUR1) ανά μήνα για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Προς το παρόν, η επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο σε Καναδά, Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο, Μαλαισία, Σιγκαπούρη, Νέα Ζηλανδία, Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ολλανδία, Ισπανία και Ελβετία.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS