ΑρχικήUpdatesGoogle Meet: Νέα locks ήχου και βίντεο για τους οικοδεσπότες

Google Meet: Νέα locks ήχου και βίντεο για τους οικοδεσπότες

Το Google Meet αποκτά νέα locks ήχου και βίντεο για να επιτρέψει στους οικοδεσπότες να απενεργοποιήσουν τα μικρόφωνα και τις κάμερες άλλων συμμετεχόντων. Η νέα λειτουργία σας επιτρέπει ουσιαστικά να θέσετε σε σίγαση έναν χρήστη και να τον αποτρέψετε από τη σίγαση του εαυτού του μέχρι να τον ξεκλειδώσετε.

Δείτε επίσης: Google: Hackers στοχεύουν YouTubers με cookie theft malware

Google Meet

Δείτε επίσης: Νέα λειτουργία Google Docs επιτρέπει επιπλέον προσθήκες στα έγγραφα

Νωρίτερα μέσα στην χρονιά, η Google κυκλοφόρησε τη δυνατότητα στους οικοδεσπότες να θέσουν σε σίγαση όλους ταυτόχρονα σε μια ομαδική κλήση. Αυτή η τελευταία λειτουργία προχωράει ένα βήμα παραπέρα αποτρέποντας τους συμμετέχοντες να θέσουν τη σίγαση σε οποιοδήποτε σημείο κατά τη διάρκεια της κλήσης.

Μόλις ένας οικοδεσπότης ενεργοποιήσει το lock ήχου ή βίντεο στο κύριο meeting, θα εφαρμοστεί και στα breakout rooms. Ωστόσο, τυχόν αλλαγές που πραγματοποιούνται σε μια ρύθμιση κλειδώματος εντός ενός breakout room δεν θα επηρεάσουν τις ρυθμίσεις άλλων breakout rooms ή του κύριου meeting.

Η Google λέει ότι τα locks ήχου και βίντεο δίνουν στους οικοδεσπότες περισσότερο έλεγχο στα meeting τους, επιτρέποντάς τους να αποφασίζουν πότε θέλουν να επιτρέψουν διαφορετικά επίπεδα συμμετοχής από τους χρήστες. Τους δίνει επίσης τη δυνατότητα να απευθύνονται σε ενοχλητικούς συμμετέχοντες στις συναντήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες που χρησιμοποιούν εκδόσεις των εφαρμογών Android και iOS που δεν υποστηρίζουν τη νέα λειτουργία θα αφαιρεθούν από τη σύσκεψη εάν ο οικοδεσπότης ενεργοποιήσει το lock ήχου ή βίντεο. Εάν οι χρήστες προσπαθήσουν να συμμετάσχουν σε μια σύσκεψη στην οποία έχουν ενεργοποιηθεί τα locks, θα τους ζητηθεί να ενημερώσουν την εφαρμογή τους για να μπορέσουν να μπουν στη σύσκεψη. Ωστόσο, εάν ο οικοδεσπότης απενεργοποιήσει τα locks, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να συμμετάσχουν ξανά στη συνάντηση.

Δείτε επίσης: Brave: Εγκαταλείπει την Google για τη δική του μηχανή αναζήτησης

Οι νέες δυνατότητες κλειδώματος ήχου και εικόνας αρχίζουν να κυκλοφορούν σήμερα σε όλους τους πελάτες του Google Workspace, μαζί με τους πελάτες του G Suite Basic και του Business.

Η Google έχει αναπτύξει πολυάριθμες λειτουργίες για το Meet τους τελευταίους μήνες, καθώς συνεχίζει να ανταγωνίζεται με τις ομάδες Zoom και Microsoft εν μέσω της εποχής εργασίας από το σπίτι που προκάλεσε η πανδημία. Για παράδειγμα, η εταιρεία τον περασμένο μήνα λάνσαρε μια νέα λειτουργία που προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα της κάμερας σας. Επιπλέον, η Google τον Απρίλιο παρουσίασε ένα ανανεωμένο user interface και πολλές δυνατότητες για το Meet. Η πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης έχει επίσης συνεργαστεί με άλλες υπηρεσίες, όπως το Otter.ai, με στόχο τη διατήρηση και την προσέλκυση περισσότερων χρηστών.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS