ΑρχικήgamingSony PS5: Εγγραφείτε και μπορεί να αγοράσετε μία κονσόλα για τις γιορτές

Sony PS5: Εγγραφείτε και μπορεί να αγοράσετε μία κονσόλα για τις γιορτές

Η Sony άνοιξε μια σελίδα όπου μπορείτε να εγγραφείτε, για την ευκαιρία να αγοράσετε ένα PS5 αργότερα φέτος, εγκαίρως για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Η εταιρεία λέει ότι θα έχει «περιορισμένο αριθμό κονσολών PS5» για τους Αμερικανούς πελάτες, μέσω του καταστήματος PlayStation. Είναι πιθανώς μια καλή ιδέα να κάνετε εγγραφή νωρίτερα και το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μία PlayStation Network ID. Ωστόσο, σε αντίθεση με το σύστημα αναμονής για τη διανομή κονσολών, η διαδικασία επιλογής σε αυτή την περίπτωση, δεν θα γίνεται με βάση την προτεραιότητα.

Δείτε επίσης: PlayStation history: Πώς φτάσαμε στο PlayStation 5;

Η Sony θα ξεκινήσει να στέλνει προσκλήσεις με οδηγίες για την αγορά ενός PS5, μαζί με μια σειρά από αξεσουάρ τον Νοέμβριο. Και λέει ότι στους αποδέκτες των προσκλήσεων θα έχουν προτεραιότητα όσοι έχουν δείξει “προηγούμενο ενδιαφέρον και δραστηριότητες στο PlayStation”. Αυτό είναι ασαφές, αλλά ίσως θα επιβραβεύσει τους πιο παλιούς παίκτες, ή εκείνους που έχουν επιλέξει τα κατάλληλα email μάρκετινγκ της εταιρείας.

Sony

Εάν είστε από τους τυχερούς που θα λάβουν μια πρόσκληση, θα πρέπει να ενεργήσετε γρήγορα, καθώς η καθεμία θα είναι ανοιχτή για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Δείτε ακόμα: PlayStation down: Μεγάλη διακοπή λειτουργίας πλήττει Steam και PSN

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Sony δέχεται εγγραφές για την ευκαιρία αγοράς ενός PS5. Αλλά προς τα μέσα και τα τέλη του 2021, τα αποθέματα κονσολών γίνονται όλο και πιο περιορισμένα. Καθώς πλησιάζουμε στις γιορτές, αναμένουμε ότι πωλητές όπως οι Amazon και Best Buy μπορεί να κλειδώσουν περαιτέρω αποθέματα πίσω από τις συνδρομές τους επί πληρωμή (Prime και Totaltech), για να ενθαρρύνουν τους πελάτες τους.

PS5

Από τη μία πλευρά αυτό είναι καλό, καθώς θα κρατάει τα bots μακριά, αλλά και άτομα που μπορεί να είναι απλά επικεντρωμένα στην ανατροπή των κονσολών προς δικό τους κέρδος. Με άλλα λόγια, αυτή η προγραμματισμένη πρόσκληση από τη Sony μπορεί να είναι η καλύτερη ευκαιρία που έχετε για να εξασφαλίσετε μια κονσόλα χωρίς επιπλέον συνδρομή.

Δείτε επίσης: Το απόθεμα της Amazon για το PlayStation 5 τελείωσε

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την ενότητα των συχνών ερωτήσεων στο κάτω μέρος της σελίδας εγγραφής για να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε όλα τα βήματα εκ των προτέρων, ώστε να κάνετε τη διαδικασία ολοκλήρωσης της αγοράς σας όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτη.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS