ΑρχικήinetPlayStation down: Μεγάλη διακοπή λειτουργίας πλήττει Steam και PSN

PlayStation down: Μεγάλη διακοπή λειτουργίας πλήττει Steam και PSN

Μία διακοπή λειτουργίας, έπληξε ταυτόχρονα το PlayStation Network της Sony και το Steam της Valve.

Δείτε επίσης: PlayStation history: Πώς φτάσαμε στο PlayStation 5;

PlayStation down
PlayStation down

Πολλοί χρήστες πήγαν στο Twitter για να μοιραστούν τα προβλήματά τους, με πολλά άτομα να μην μπορούν να παίξουν στο διαδίκτυο ή να αγοράσουν βιντεοπαιχνίδια.

Ο λογαριασμός υποστήριξης του Steam έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα. Ο λογαριασμός υποστήριξης του PlayStation ενημέρωσε τους χρήστες ότι “η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης και των cookies ή η δοκιμή άλλου προγράμματος περιήγησης, συσκευής ή διαφορετικής σύνδεσης στο Διαδίκτυο (όπως δεδομένα κινητής τηλεφωνίας)” ενδέχεται να επιλύσει το πρόβλημα.

Οι χρήστες τόσο του PlayStation 4 όσο και της νέας κονσόλας PlayStatiοn 5 της Sony, αντιμετώπισαν εξίσου προβλήματα, με τον οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων να προσφέρει λίγη βοήθεια.

Δείτε ακόμα: Τα νέα μοντέλα Tesla χρησιμοποιούν ίδιο επεξεργαστή με το PlayStation 5

Φαίνεται ότι το πρόβλημα έγκειται στην Akamai, μια μεγάλη εταιρεία δικτύου παράδοσης περιεχομένου, που διευκολύνει υπηρεσίες Διαδικτύου για άλλες εταιρείες.

διακοπή λειτουργίας
PlayStation down

«Γνωρίζουμε ότι υπάρχει πρόβλημα με την υπηρεσία Edge DNS», αναφέρει μια δήλωση στον ιστότοπό της.

«Διερευνούμε ενεργά το ζήτημα. Εάν έχετε ερωτήσεις ή αντιμετωπίζετε αντίκτυπο λόγω αυτού του ζητήματος, επικοινωνήστε με την Τεχνική Υποστήριξη της Akamai. Σας παρέχουμε τις πιο πρόσφατες διαθέσιμες πληροφορίες, οι οποίες υπόκεινται σε αλλαγές, διορθώσεις και ενημερώσεις.»

Σύμφωνα με τον ιστότοπο DownDetector, τα ζητήματα ξεκίνησαν στις 7:22 π.μ. (ώρα Ελλάδος), με τη συντριπτική πλειονότητα των χρηστών του DownDetector (82%) να μην μπορούν να συνδεθούν στο PlayStation Network.

Δείτε επίσης: Sony: PlayStation games σε mobile συσκευές από το Μάρτιο του 2022

Παρόμοια ζητήματα παρατηρήθηκαν για το Steam, με το 59% των χρηστών του DownDetector να αναφέρουν ότι ο ιστότοπος δεν ήταν διαθέσιμος και το 25 τοις εκατό αντιμετωπίζει προβλήματα με τα διαδικτυακά παιχνίδια.

Ο ιστότοπος αναφέρει επίσης ότι οι διακομιστές EA Games, Call of Duty, Fortnite και FIFA αντιμετωπίζουν και αυτά διακοπή λειτουργίας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS