ΑρχικήinetLucid Air: Το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο με αυτονομία 520 μιλίων

Lucid Air: Το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο με αυτονομία 520 μιλίων

Το Air Dream Edition της Lucid Motors, έχει λάβει αυτονομία 520 μιλίων από τον Οργανισμό Προστασίας του Περιβάλλοντος, καθιστώντας το το EV με τη μεγαλύτερη εμβέλεια που έχει βαθμολογηθεί ποτέ από τον οργανισμό.

Lucid

Δείτε επίσης: Lucid Air: Είναι καλύτερο από τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Tesla;

Η βαθμολογία EPA πιστοποιεί τον ισχυρισμό της Lucid ότι το επερχόμενο ηλεκτρικό sedan της θα ήταν το EV με τη μεγαλύτερη γκάμα παραγωγής στην αγορά. Αντιπροσωπεύει επίσης μια νίκη για τον CEO της Lucid Motors και CTO Peter Rawlinson, ο οποίος ηγήθηκε της ανάπτυξης του Model S όταν δούλευε στην Tesla και είπε ότι η Air θα ξεπεράσει την εταιρεία του Elon Musk όσον αφορά την εμβέλεια, την πολυτέλεια, την επιτάχυνση και την τιμή.

Το Air Dream Edition ξεπερνά το Tesla με τη μεγαλύτερη εμβέλεια, το Model S Long Range Plus, για περίπου 100 μίλια. Αλλά αυτή η πρόσθετη γκάμα θα έχει κόστος, με το Dream Edition με τροχούς 19 ιντσών να ξεκινά από 169.000 $. Εάν αυτή η τιμή σας φαίνεται υπερβολική, ίσως είναι καλύτερο να περιμένετε μέχρι το 2022, όταν η Lucid σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα βασικό μοντέλο που ξεκινά από 77.400 $.

Η EPA βαθμολόγησε επίσης τα διάφορα άλλα μοντέλα, όπως το Dream Edition με τροχούς 21 ιντσών (481 μίλια), το Dream Edition Performance (471 μίλια με τροχούς 19 ιντσών και 451 μίλια με τροχούς 21 ιντσών) και το Grand Touring ( 516 μίλια με τροχούς 19 ιντσών και 469 μίλια με τροχούς 21 ιντσών).

Δείτε ακόμα: Tesla: Στοχεύει να κυκλοφορήσει ηλεκτρικό αυτοκίνητο χωρίς τιμόνι

ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η μπαταρία 113kWh του Air, καθώς και ο αεροδυναμικός σχεδιασμός του, συμβάλλουν στην εντυπωσιακή γκάμα του οχήματος. Φυσικά, το εύρος είναι εξαιρετικά υποκειμενικό και η βαθμολογία EPA προορίζεται να παρουσιάσει ένα στιγμιότυπο της απόδοσης του Air υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες της διαδικασίας δοκιμών του οργανισμού. Τυπικά αποκλείει παράγοντες όπως η απότομη αναρρίχηση σε λόφο και οι επιπτώσεις του κρύου καιρού.

Οι εκτιμήσεις της EPA, συμπεριλαμβανομένης της γκάμας EV, προορίζονται να είναι μια γενική οδηγία για τους καταναλωτές κατά τη σύγκριση των οχημάτων“, αναφέρει η υπηρεσία στον ιστότοπό της. “Όπως” τα χιλιόμετρα σας μπορεί να διαφέρουν “για τα βενζινοκίνητα οχήματα, η αυτονομία σας θα διαφέρει για τα οχήματα ηλεκτροκίνησης.

Η εμβέλεια EV καθορίζεται ανεξάρτητα από την EPA, καθώς και από την Παγκόσμια Διαδικασία Εναρμονισμένου Ελέγχου Ελαφρών Οχημάτων της Ευρώπης (WLTP), οι οποίες είναι συνήθως πιο αισιόδοξες από την EPA.

Δείτε επίσης: LucidPix: Κάντε τις φωτογραφίες σας 3D με αυτή την εφαρμογή!

Η εταιρεία με έδρα το Newark της Καλιφόρνια, ετοιμάζεται να ξεκινήσει να παραδίδει τα πρώτα της οχήματα στους πελάτες αργότερα φέτος και έχει ήδη κατασκευάσει περισσότερες από 100 σχεδόν τελικές εκδόσεις ποιότητας στο νέο της εργοστάσιο στην Αριζόνα. Η Lucid φιλοξενεί μια προεπισκόπηση παραγωγής στο εργοστάσιό της Advanced Manufacturing Plant (γνωστό ως AMP-1) στο Casa Grande της Αριζόνα στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS