ΑρχικήinetFacebook: Απαιτεί από το προσωπικό των ΗΠΑ να φορά μάσκες

Facebook: Απαιτεί από το προσωπικό των ΗΠΑ να φορά μάσκες

Όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα το Facebook, θα αρχίσει να απαιτεί από όλους τους υπαλλήλους του να φορούν μάσκες όταν βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στις ΗΠΑ, ανεξάρτητα από το αν έχουν ή δεν έχουν κάνει το εμβόλιο για τον ιό.

Facebook

Δείτε επίσης: Ο COVID-19 βλάπτει την νοημοσύνη μας, αναφέρει μια νέα μελέτη

«Η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων και των γειτόνων μας στην κοινότητα παραμένει η πρώτη μας προτεραιότητα», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας. «Δεδομένου του αυξανόμενου αριθμού των κρουσμάτων COVID, των νεότερων δεδομένων για τις παραλλαγές του COVID και ενός αυξανόμενου αριθμού τοπικών απαιτήσεων, επαναφέρουμε την απαίτηση μάσκας σε όλα τα γραφεία του Facebook στις ΗΠΑ, ανεξάρτητα από την κατάσταση εμβολιασμού ενός εργαζομένου».

Η νέα πολιτική τίθεται σε ισχύ την Τετάρτη και θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι νεωτέρας. Η απόφαση έρχεται καθώς αρκετές τοπικές κυβερνήσεις στην περιοχή του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο, εκδίδουν παρόμοιες διαταγές που απαιτούν από όλους τους ανθρώπους να φορούν μάσκες όταν βρίσκονται σε εσωτερικούς και σε δημόσιους χώρους.

Δείτε ακόμα: COVID-19 Ιρλανδία: Εκτός λειτουργίας υπηρεσία έκδοσης πιστοποιητικών εμβολιασμού λόγω data breach

μάσκες

Η πολιτική μάσκας του Facebook εντός των εγκαταστάσεών του, έρχεται αφού η εταιρεία ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι θα απαιτήσει από όλους τους εργαζόμενους των ΗΠΑ που επιστρέφουν στα γραφεία της να εμβολιαστούν.

Η εταιρεία δεν είναι η μόνη στον κλάδο της τεχνολογίας που επαναφέρει τα μέτρα ασφαλείας της υγείας, καθώς τα κρούσματα Covid-19 αυξάνονται ξανά ως αποτέλεσμα της παραλλαγής Δέλτα.

Δείτε επίσης: Apple: Καθυστερεί την επιστροφή στα γραφεία μετά τις διαμαρτυρίες

Η Google την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε ότι θα απαιτήσει από τους εργαζόμενους στα γραφεία και τις εγκαταστάσεις της να εμβολιαστούν και ανέβαλε την επιστροφή της στα γραφεία μέχρι τον Οκτώβριο. Η Apple ανέβαλε επίσης τα σχέδιά της για επιστροφή στο γραφείο νωρίτερα, σύμφωνα με έκθεση του περασμένου μήνα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS