ΑρχικήinetOnePlus Nord 2 5G: Συσκευή κάηκε μετά από έκρηξη της μπαταρίας της

OnePlus Nord 2 5G: Συσκευή κάηκε μετά από έκρηξη της μπαταρίας της

Ένας κύριος που ονομάζεται Ankur Sharma, έλαβε πρόσφατα ένα ολοκαίνουργιο OnePlus Nord 2 5G ως δώρο από τη σύζυγό του, η οποία έκανε και την αγορά της συσκευής. Λιγότερο από μία εβδομάδα μετά την αγορά του κινητού όμως, το έβαλε σε μια θήκη και το πήρε μαζί της ενώ έκανε βόλτα με το ποδήλατό της. Σύμφωνα με την Wccftech, ενώ έκανε ποδήλατο, η κυρία Sharma άκουσε έναν δυνατό θόρυβο και ανακάλυψε ότι η μπαταρία του OnePlus Nord 2 5G είχε μόλις εκραγεί.

OnePlus Nord 2 5G

Δείτε επίσης: Μετά την συγχώνευση η OnePlus θα είναι υπο-brand της OPPO

Όχι μόνο η κυρία Sharma τραυματίστηκε καθώς η έκρηξη την έριξε από το ποδήλατο, αλλά της προκάλεσε και ψυχικά τραύματα όπως σοκ και τρόμο. Οι εικόνες του κινητού που τραβήχτηκαν μετά το περιστατικό, δείχνουν ότι η συσκευή είχε απανθρακωθεί και καταστραφεί ολοσχερώς. Οι Sharmas αποφάσισαν να δημοσιεύσουν την ιστορία σχετικά με το γεγονός στο Twitter, το οποίο φυσικά προκάλεσε την απάντηση της OnePlus.

Δείτε ακόμα: OnePlus 8 update: Επιτρέπει λήψη στιγμιότυπων της always-on display

Η εταιρεία κατασκευής κινητών έγραψε: “Γεια σου Ankur. Λυπούμαστε που μαθαίνουμε για την εμπειρία σου. Ανησυχούμε πολύ και θέλουμε να επανορθώσουμε. Σας ζητούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ενός άμεσου μηνύματος, ώστε να μπορέσουμε να επανορθώσουμε και να βρούμε μία λύση“. Και οι δύο πλευρές πρέπει να έχουν καταλήξει σε κάποια συμφωνία αφού οι εικόνες του OnePlus Nord 2 5G που κάηκε έχουν πλέον αφαιρεθεί από τα tweets της Sharma που έγιναν μετά την έκρηξη.

έκρηξη

Δείτε επίσης: Η OnePlus σχεδιάζει να φέρει τις Android τηλεοράσεις της στην Ευρώπη

Εν τω μεταξύ, η OnePlus ξεκίνησε τη διερεύνηση του περιστατικού. Από όσο γνωρίζουμε, αυτή η έκρηξη ήταν η μόνη που έχει γίνει μέχρι τώρα σε μία συσκευή OnePlus Nord 2 5G, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα μεμονωμένο γεγονός και όχι ένα ζήτημα που θα πρέπει να προβληματίσει όποιον καταναλωτή έχει αγοράσει μία καινούρια συσκευή Nord 2 5G.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS