ΑρχικήinetSamsung Galaxy Watch 4: Διάρκεια μπαταρίας - τι ελπίζουμε να δούμε

Samsung Galaxy Watch 4: Διάρκεια μπαταρίας – τι ελπίζουμε να δούμε

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Samsung Galaxy Watch 4 θα μπορούσε να είναι κάτι πολύ σημαντικό για ένα από τα πιο αναμενόμενα έξυπνα ρολόγια του τρέχοντος έτους.

Samsung Galaxy Watch 4

Δείτε επίσης: Η Samsung παρουσιάζει την οθόνη “2021 The Wall” 1000 ιντσών

Αν και η Samsung δεν έχει αποκαλύψει το Galaxy Watch επόμενης γενιάς ή τις επίσημες εκτιμήσεις της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, γνωρίζουμε τι είναι αυτό που ελπίζουμε να δούμε. Το λιγότερο, αναμένουμε ότι το τελευταίο smartwatch της Samsung θα ξεπεράσει το Apple Watch 7.

Στο παρελθόν, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Galaxy Watch θα μπορούσε να κερδίσει το Apple Watch κατά πολύ, αλλά η Samsung έκτοτε μείωσε τις προσδοκίες της. Το αρχικό Samsung Galaxy Watch είχε την εντυπωσιακή διάρκεια ζωής μπαταρίας των 4 ημερών ενώ η μπαταρία του Samsung Galaxy Watch Active 2

Δείτε επίσης: Ποιο Samsung app χρησιμοποιείται πιο πολύ στις ΗΠΑ;

Στη συνέχεια, όταν δοκιμάσαμε το Samsung Galaxy Watch 3, ένα από τα καλύτερα έξυπνα ρολόγια της αγοράς και μετά τις 24 ώρες το ρολόι ήθελε επαναφόρτιση. Η Samsung αξιολόγησε την πιο πρόσφατη κυκλοφορία της για έως και δύο ημέρες, αλλά με συνεπή παρακολούθηση δραστηριότητας και την ενεργοποιημένη την ρύθμιση οθόνης, παρατηρήθηκε μείωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

Εάν συνεχιστεί η πτωτική τάση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, το Samsung Galaxy Watch 4 (ή το Samsung Galaxy Watch Active 4) φαίνεται ότι θα απαιτεί ημερήσια φόρτιση. Αν και αυτό δεν είναι το μόνο για το οποίο θα βαθμολογήσουμε το smartwatch, είναι λίγο απογοητευτικό με βάση αυτό που κάποτε προσέφερε η Samsung.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, εάν η Samsung ενισχύσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Galaxy Watch, θα μπορούσε να προκαλέσει περισσότερο ενθουσιασμό στην επικείμενη κυκλοφορία της επόμενης έκδοσης στις 11 Αυγούστου.

Δείτε επίσης: Samsung: Αυξήθηκαν οι εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου της εταιρείας

Θα μπορούσε λοιπόν να συμβεί; Με νέα χαρακτηριστικά και αισθητήρες, ορισμένοι θα έλεγαν ότι είναι άδικο να περιμένουμε βελτίωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Ωστόσο, οι προεπισκοπήσεις του νέου λογισμικού του Galaxy Watch και μια πρόσφατη διαρροή προδιαγραφών μάς έδωσαν μια ελπίδα.

Πηγή πληροφοριών: tomsguide.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS