ΑρχικήReviewsΗ Samsung παρουσιάζει την οθόνη "2021 The Wall" 1000 ιντσών

Η Samsung παρουσιάζει την οθόνη “2021 The Wall” 1000 ιντσών

Η Samsung ανακοίνωσε τη Δευτέρα ένα νέο μοντέλο οθόνης που ονομάζεται The Wall. Η Samsung το ονομάζει “2021 The Wall” και έχει πάνω από 1000 ίντσες. Εκτός από το τεράστιο μέγεθος του, το μοντέλο 2021 The Wall διαθέτει πολλές αξιοσημείωτες αναβαθμίσεις σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα, όπως υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης, βελτιωμένη ακρίβεια και αντίθεση χρώματος, ευκολότερη εγκατάσταση και πολλά άλλα.

Δείτε επίσης: Ποιο Samsung app χρησιμοποιείται πιο πολύ στις ΗΠΑ;

Samsung The Wall

Δείτε επίσης: Samsung: Αυξήθηκαν οι εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου της εταιρείας

Αρχικά, το “2021 The Wall” προσφέρει ένα MicroLED panel 1000 ιντσών με ανάλυση 8K, ρυθμό ανανέωσης οθόνης 120Hz και μέγιστη φωτεινότητα 1600 nits. Η οθόνη μπορεί επίσης να ρυθμιστεί οριζόντια με διπλή ανάλυση (16K). Η Samsung λέει ότι κάθε LED είναι έως και 40% μικρότερο, αυξάνοντας την ομοιομορφία και την αντίθεση των χρωμάτων. Εν τω μεταξύ, η τεχνολογία Ultra Chroma παράγει στενότερα μήκη κύματος για να “δημιουργήσει χρώματα RGB δύο φορές πιο καθαρά και πιο ακριβή από τα συμβατικά LED“.

Υπάρχει επίσης ένας νέος επεξεργαστής Micro AI, ο οποίος ισχυρίζεται ότι αναβαθμίζει την ποιότητα της εικόνας έως 8K σε πραγματικό χρόνο, αναλύοντας και βελτιστοποιώντας κάθε video frame χρησιμοποιώντας έως και 16 μοντέλα νευρωνικών δικτύων.

Η Samsung λέει ότι το μοντέλο 2021 έρχεται με νέα ασύρματα docking connections και σχεδιασμό χωρίς bezel, με αποτέλεσμα την ευκολότερη εγκατάσταση. Η οθόνη μπορεί να διαμορφωθεί σε διάφορες θέσεις, όπως κοίλη, κυρτή, κεκλιμένη και τύπου L.

Δείτε επίσης: Samsung: Ξεκινά τη δοκιμή AMD GPU στο νέο Exynos SoC

Η οθόνη διαθέτει επίσης δυνατότητες Micro HDR και Micro Motion για να προσφέρει σταθερή ποιότητα εικόνας και ομαλή εμπειρία προβολής σε διαφορετικά εμπορικά περιβάλλοντα. Επιπλέον, τέσσερις οθόνες picture-by-picture επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να προβάλλουν τέσσερα διαφορετικά video feeds ταυτόχρονα σε ανάλυση 4K.

Το μοντέλο 2021 The Wall προσανατολίζεται σαφώς σε επιχειρήσεις και περιπτώσεις χρήσης μάρκετινγκ και δεν προορίζεται για νοικοκυριά. Για τα νοικοκυριά, η Samsung προσφέρει ήδη την τηλεόραση MicroLED 110 ιντσών, η οποία κυκλοφόρησε τον περασμένο Δεκέμβριο. Η Samsung πρόσθεσε αργότερα δύο ακόμη τηλεοράσεις MicroLED στη σειρά με μοντέλα 76 ιντσών και 99 ιντσών.

Το νέο μοντέλο The Wall 2021 από σήμετα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες αγορές, αλλά δεν έχει γίνει καμία αναφορά στην τιμή του.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS