ΑρχικήHow ToΠώς θα κάνετε μία κριτική στην εφαρμογή Χάρτες Google

Πώς θα κάνετε μία κριτική στην εφαρμογή Χάρτες Google

Η Google σάς επιτρέπει να αφήσετε μία κριτική που όλοι μπορούν να τις δουν στους Χάρτες Google. Μπορείτε να ελέγξετε σχεδόν οποιαδήποτε τοποθεσία, από μια τοπική επιχείρηση έως ένα μονοπάτι πεζοπορίας ή ιστορικό μνημείο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας λογαριασμός Google.

Δείτε επίσης: Google: Νέα αντιμονοπωλιακή αγωγή κατά της εταιρείας για το Play Store

Η Google δεν επιτρέπει ανώνυμες κριτικές, πράγμα που σημαίνει ότι ορισμένα από τα προσωπικά σας στοιχεία θα είναι διαθέσιμα στο κοινό. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν το όνομα και την εικόνα προφίλ σας, άλλες κριτικές, φωτογραφίες και βίντεο που έχετε αφήσει και τις πληροφορίες τοποθεσίας αυτών των κριτικών.

Αυτό σημαίνει φυσικά, ότι οι χρήστες μπορούν να δουν το όνομά σας, μαζί με όλες τις τοποθεσίες που έχετε ελέγξει. Εάν αυτό σας ενδιαφέρει, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με τις κριτικές που αφήνετε και τη γλώσσα που χρησιμοποιείτε όταν αφήνετε την κριτική.

Για να αφήσετε μια κριτική Google μέσω υπολογιστή Mac ή Windows 10, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης της επιλογής σας, επισκεφθείτε τον ιστότοπο των Χαρτών Google και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας εάν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Στη συνέχεια, εισάγετε το όνομα ή τη διεύθυνση της τοποθεσίας που θέλετε να αναζητήσετε στο πλαίσιο αναζήτησης που βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία του προγράμματος περιήγησης. Κάντε κλικ στο εικονίδιο αναζήτησης ή στο αποτέλεσμα που εμφανίζεται κάτω από το πλαίσιο αναζήτησης για να επιλέξετε την τοποθεσία. Εναλλακτικά, μπορείτε απλώς να κάνετε κλικ στην τοποθεσία στον χάρτη.

Το παράθυρο που εμφανίζει τις πληροφορίες της επιλεγμένης τοποθεσίας θα εμφανιστεί στην αριστερή πλευρά του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης. Μεταβείτε στην ενότητα “Περίληψη κριτικής” και κάντε κλικ στην επιλογή “Γράψτε μια κριτική“.

Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο. Εδώ μπορείτε να γράψετε την κριτικής σας. Αρχικά, επιλέξτε τον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε, με ένα αστέρι να είναι το χειρότερο και πέντε αστέρια να είναι το καλύτερο.

Στη συνέχεια, μπορείτε να προσφέρετε λεπτομέρειες σχετικά με το τι σας άρεσε ή δεν σας άρεσε για την επιχείρηση. Εάν επιλέξατε ένα ή δύο αστέρια, θα δείτε μερικές επιλογές για να διαλέξετε για αυτό που δεν σας άρεσε για την επιχείρηση. Εάν επιλέξατε τρία αστέρια, δεν θα εμφανιστεί καμία επιλογή. Εάν επιλέξατε τέσσερα ή πέντε αστέρια, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας άρεσε για την επιχείρηση.

Δείτε ακόμα: Η Microsoft διορθώνει ζητήματα εκτύπωσης στα Windows 10

5 Steps to Fix a Bad Google Review | How to Dispute a Fake Google Review

Μετά από αυτό, μπορείτε να πληκτρολογήσετε μια κριτική. Κριτική μπορεί να είναι όσο μεγάλη ή μικρή θέλετε, καθώς η Google δεν ορίζει έναν αριθμό λέξεων για τις Κριτικές Google. Εάν έχετε μερικές φωτογραφίες της επιχείρησης που θέλετε να μοιραστείτε, μπορείτε να κάνετε κλικ στο πλαίσιο με το εικονίδιο της κάμερας για να τις προσθέσετε από τον τοπικό υπολογιστή σας ή από τις Φωτογραφίες Google.

Όταν είστε ικανοποιημένοι με την κριτική, κάντε κλικ στην επιλογή “Δημοσίευση“.

Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που σας ευχαριστεί για την κριτική σας. Κάντε κλικ στο “Τέλος“.

Για να αφήσετε μια κριτική Google από το κινητό σας, θα πρέπει να έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή Χάρτες Google για iPhone, iPad ή Android.

Στην εφαρμογή Χάρτες Google, πατήστε τη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος της οθόνης και εισάγετε το όνομα ή τη διεύθυνση της τοποθεσίας που θέλετε να ελέγξετε. Εναλλακτικά, μπορείτε να πατήσετε την τοποθεσία στον χάρτη.

Μόλις επιλεγεί η τοποθεσία, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο στο κάτω μέρος της οθόνης που θα δείχνει μερικές από τις βασικές πληροφορίες της τοποθεσίας. Πατήστε εκεί που εμφανίζεται το όνομα της τοποθεσίας.

Το παράθυρο θα επεκταθεί. Πατήστε την καρτέλα “Κριτικές“.

Στην ενότητα “Βαθμολογία και κριτική“, πατήστε την αξιολόγηση με αστέρια που θέλετε να αφήσετε.

Δείτε επίσης: Πώς θα δείτε ποιες εφαρμογές χρησιμοποιείτε περισσότερο στο iPhone

Αφού επιλέξετε την αξιολόγηση με αστέρια, θα έχετε την επιλογή να γράψετε μια κριτική. Πατήστε το πλαίσιο κειμένου και πληκτρολογήστε το περιεχόμενο της κριτικής σας. Εάν έχετε φωτογραφίες στο τηλέφωνό σας που θέλετε να προσθέσετε, πατήστε το κουμπί “Προσθήκη φωτογραφιών” για να ανοίξετε το άλμπουμ φωτογραφιών στο τηλέφωνό σας και επιλέξτε τις φωτογραφίες. Όταν είστε ικανοποιημένοι με το περιεχόμενο της κριτικής, πατήστε “Δημοσίευση“.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS