ΑρχικήinetΤα MacBook Pro 14 και 16 ιντσών ετοιμάζονται για μαζική παραγωγή

Τα MacBook Pro 14 και 16 ιντσών ετοιμάζονται για μαζική παραγωγή

Η Apple βρίσκεται σε καλό δρόμο ώστε να ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή του επερχόμενου επανασχεδιασμένου MacBook Pro 14 και 16 ιντσών με οθόνες mini-LED, το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, δήλωσε ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo σε ένα σημείωμα που έστειλε στο MacRumors.

MacBook Pro μαζική παραγωγή

Δείτε επίσης: Chip M2: Έρχεται στα επανασχεδιασμένα MacBook Air το 2022;

Αρκετές αναφορές έχουν υποδείξει το τρίτο τρίμηνο του έτους ως το χρονικό πλαίσιο που η Apple θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τα νέα MacBook Pro. Η DigiTimes είχε προηγουμένως αναφέρει ότι το τελευταίο διάστημα του τριμήνου θα είναι το χρονοδιάγραμμα έναρξης, και πιθανότατα αναφερόταν και στην κυκλοφορία των νέων iPhone τον Σεπτέμβριο.

Δείτε ακόμα: Δωρεάν αντικατάσταση μπαταρίας σε MacBook Pro 2016/2017 που δεν φορτίζουν μετά το 1%

Παρόλο που σύμφωνα με τον Kuo, η μαζική παραγωγή μπορεί να ξεκινήσει το τρίτο τρίμηνο, που διαρκεί από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο, η Apple μπορεί να αποφασίσει να πραγματοποιήσει ξεχωριστή εκδήλωση για το Mac τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο, αντί να συνδέσει τα νέα MacBook Pro με την κυκλοφορία των νέων μοντέλων iPhone και Apple Watch.

Δείτε επίσης: Πως να αναγκάσετε το Macbook σας να φορτίσει πλήρως

Επιπλέον, λόγω των συνεχιζόμενων ελλείψεων και των δυσκολιών με την παραγωγή οθονών mini-LED, η Apple μπορεί να ανακοινώσει τα νέα MacBook Pro, αλλά να μην ξεκινήσει ακόμη τις αποστολές τους μέχρι αρκετές εβδομάδες αργότερα, παρόμοια με αυτό που έκανε για το mini-LED iPad Pro τον Απρίλιο.

Ο Kuo ανέφερε στο παρελθόν ότι τα νέα MacBook Pro θα διαθέτουν επιπλέον θύρες, όπως HDMI και υποδοχή κάρτας SD, δε θα περιλαμβάνουν το Touch Bar και θα έχουν μια συνολική ενημερωμένη σχεδίαση με επίπεδες άκρες και MagSafe.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS