ΑρχικήgamingPS5 restock: Έρχεται νέο online απόθεμα από 1η Ιουλίου;

PS5 restock: Έρχεται νέο online απόθεμα από 1η Ιουλίου;

PS5 restock: Ένας λογαριασμός Twitter ανέφερε ότι τα online καταστήματα ενδέχεται να λάβουν νέο stock για το PS5 από την 1η Ιουλίου 2021.

Δείτε επίσης: Marvel’s Avengers bug προβάλλει τη διεύθυνση IP σας στο PS5

PS5 restock
PS5 restock: Έρχεται νέο απόθεμα από 1η Ιουλίου;

PS5 Restock Online

Η αγορά του PlayStation 5 από online καταστήματα ήταν εξαιρετικά δύσκολη από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε επίσημα η κονσόλα. Οι λόγοι ήταν δύο: οι scalpers και η παγκόσμια έλλειψη chip. Ήταν δεδομένο από την αρχή ότι το PS5 θα είχε εξαιρετικά υψηλή ζήτηση. Αυτό όμως που δεν περίμενε κανείς ήταν ότι η προσφορά θα ήταν τόσο περιορισμένη.

Λόγω της παγκόσμιας έλλειψης chip, η Sony είχε ανακοινώσει ότι θα υπήρχαν προβλήματα παραγωγής μέχρι και το 2022. Φυσικά, το PlayStation 5 δεν είναι η μόνη κονσόλα που αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα. Το το Xbox Series X της Microsoft προσπαθεί επίσης να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση.

Δείτε επίσης: Sony: Προειδοποιεί για ελλείψεις στο PlayStation 5 (PS5) έως το 2022

Εκτός από τη μικρή προσφορά λόγω έλλειψης chips το stock για το PS5 είναι μειωμένο λόγω των scalpers. Οι Scalpers χρησιμοποιούν bots για να αγοράσουν όλο το διαθέσιμο online απόθεμα σε PS5 και Xbox Seres X για να τα πουλήσουν πιο ακριβά. Έτσι, οι αγοραστές δεν βρίσκουν καμιά κονσόλα διαθέσιμη ή είναι αναγκασμένοι να τις αγοράσουν από τους scalpers σε εξωφρενικές τιμές.

Εκτός από αυτές τις κονσόλες, ένα άλλο προϊόν που είναι δυσεύρετο, είναι οι GPU. Για όσους δεν γνωρίζουν, ο λόγος για τον οποίο οι GPU δεν είναι διαθέσιμες, είναι το cryptomining. Η εξόρυξη Bitcoin γενικά έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής. Οι cryptominers αγοράζουν συνεχώς GPUs για την mining διαδικασία. Έτσι η ζήτηση είναι εξαιρετικά υψηλή, με αποτέλεσμα να υπάρχουν ελλείψεις, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε αυξηθεί σημαντικά και η τιμή τους. Ωστόσο, η πρόσφατη απαγόρευση του cryptomining στην Κίνα φαίνεται να έχει προκαλέσει μείωση των τιμών.

Δείτε επίσης: PlayStation history: Πώς φτάσαμε στο PlayStation 5;

Επιστρέφοντας στο PlayStation 5, σύμφωνα με έναν PS5 restock tracker λογαριασμό στο Twitter, θα εμφανιστεί νέο stock του PS5 στο διαδίκτυο την 1η Ιουλίου 2021. Για την παροχή περισσότερων λεπτομερειών και ενημερώσεων σχετικά με το restock του PS5, ο λογαριασμός παρείχε έναν σύνδεσμο σε ένα Discord group, το οποίο αναμένεται να ενημερώνει τους αγοραστές σχετικά με το νέο απόθεμα PS5 (πόσες κονσόλες είναι διαθέσιμες και πού).

Πηγή: Tech Times

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS