ΑρχικήUpdatesWhatsApp Android: Κυκλοφορεί φωτογραφίες και βίντεο που εξαφανίζονται

WhatsApp Android: Κυκλοφορεί φωτογραφίες και βίντεο που εξαφανίζονται

Εάν θέλετε να στείλετε φωτογραφίες ή βίντεο που θα εξαφανιστούν αυτόματα μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα μέσω του WhatsApp, σύντομα θα είναι δυνατό με τη λειτουργία που πρόκειται να κυκλοφορήσει για συσκευές Android.

WhatsApp

Δείτε επίσης: Google TV homepage: Θα εμφανίζονται αυτόματες βίντεο-διαφημίσεις

Σύμφωνα με το WABetaInfo, η λειτουργία βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγο καιρό, με τον Mark Zuckerberg και τον CEO της WhatsApp Will Cathcart να δηλώνουν ότι έφτασε στην εφαρμογή σε εύθετο χρόνο, μαζί με υποστήριξη πολλαπλών συσκευών και iPad.

Τον τελευταίο χρόνο, η χρήση εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων έχει αυξηθεί λόγω της τηλεργασίας, ενώ έχει αυξηθεί και η ζήτηση για καλύτερο απόρρητο και ακόμη καλύτερες λειτουργίες για τη διαχείριση πολλαπλών συνομιλιών.

Με άλλες εφαρμογές όπως το Telegram, που έχουν ήδη αυτές τις λειτουργίες για τους χρήστες τους, η πίεση για το WhatsApp ήταν αρκετά μεγάλη. Ενώ η εταιρεία προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει τις τρομερά κακοδιαχειρισμένες νέες οδηγίες απορρήτου της, κάνει ό, τι μπορούν για να διατηρήσει και να προσελκύσει νέους χρήστες στην υπηρεσία της.

Δείτε ακόμα: Το Telegram δεν έχει αφαιρέσει το AI Bot που χρησιμοποιείται για revenge porn

φωτογραφίες και βίντεο

Σε τι μπορεί να βοηθήσει αυτή η δυνατότητα;

Φανταστείτε ότι χρειάζεται να στείλετε σε κάποιον μια σημαντική φωτογραφία που έχει κάποιες ευαίσθητες πληροφορίες. Μπορεί να περιλαμβάνει στοιχεία πληρωμών και ίσως χρειαστεί να μεταφέρετε χρήματα σε μια τράπεζα. Αντί να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας και αποθήκευσης της φωτογραφίας στο WhatsApp, η εικόνα μπορεί να εξαφανιστεί μόλις την δει ο παραλήπτης και στη συνέχεια δεν θα μπορεί να προβληθεί ξανά.

Για λόγους ασφαλείας, αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο και είναι ένα χαρακτηριστικό που οι χρήστες θέλουν εδώ και πολύ καιρό στο WhatsApp, ειδικά καθώς εφαρμογές όπως το Telegram το έχουν ήδη για περισσότερο από ένα χρόνο.

Δείτε ακόμα: 10 εφαρμογές που πρέπει να διαγράψετε από το τηλέφωνο σας

Με άλλες λειτουργίες όπως υποστήριξη iPad και υποστήριξη πολλαπλών συσκευών σύντομα, υπάρχουν πολλά να περιμένετε αν είστε ένθερμος χρήστης της εφαρμογής. Ενώ η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο για συσκευές Android, είναι μόνο θέμα χρόνου πριν γίνει διαθέσιμη και στο iPhone.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS