ΑρχικήHow ToMicrosoft Windows 11 event: Πώς θα το παρακολουθήσετε και τι θα δείτε

Microsoft Windows 11 event: Πώς θα το παρακολουθήσετε και τι θα δείτε

Την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, η Microsoft θα παρουσιάσει μια εκδήλωση σχετικά με την «επόμενη γενιά των Windows». Η Microsoft αναμένεται να ανακοινώσει τα Windows 11. Δείτε πώς μπορείτε να την παρακολουθήσετε και τι να περιμένετε να δείτε.

Windows 11 Microsoft

Δείτε επίσης: Πώς να ελέγξετε την ανάλυση της οθόνης σας στα Windows 10

Η Microsoft θα μεταδώσει ζωντανά την εκδήλωση από τις 6 μ.μ. στις 24 Ιουνίου 2021. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Satya Nadella και ο Διευθύνων Σύμβουλος προϊόντων Panos Panay θα παρουσιάσουν και οι δύο την εκδήλωση. Εάν δεν μπορείτε να συντονιστείτε τη στιγμή της ζωντανής ροής, μπορείτε να μεταβείτε στον ιστότοπο της Microsoft και να τον παρακολουθήσετε αργότερα με το δικό σας πρόγραμμα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το συμβάν των Windows 11 μόνο μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού. Απλώς μεταβείτε στην επίσημη σελίδα Microsoft Windows Event, για να συντονιστείτε όταν έρθει η ώρα.

Δείτε ακόμα: Satya Nadella: Το όραμα του CEO της Microsoft για μία νέα Ινδία

Μπορείτε να το παρακολουθήσετε σε υπολογιστή Windows 10, Mac, Chromebook, iPad, tablet Android, Linux PC ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή χρησιμοποιείτε.

Ίσως να μπορείτε να βρείτε τη ζωντανή ροή και στο κανάλι YouTube της Microsoft, όταν έρθει η ώρα.

Windows 11 Microsoft

Σε ομιλία του στο συνέδριο Build 2021 στις 25 Μαΐου 2021, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft, είπε ότι χρησιμοποιούσε «την επόμενη γενιά των Windows» για αρκετούς μήνες και ότι θα ακούσουμε γι’ αυτή, στην εν λόγω εκδήλωση.

Δείτε επίσης: Πώς να κάνετε screenshot το Dock του Mac

Το βασικό στοιχείο της εκδήλωσης θα είναι η επίσημη ανακοίνωση των Windows 11. Εάν αναρωτιέστε πώς θα είναι το περιβάλλον εργασίας χρήστη των Windows 11, μπορείτε ήδη να ρίξετε μια ματιά. Υπάρχει ένα νέο μενού Έναρξη, νέα εικονίδια (η ενημέρωση διεπαφής “Sun Valley”) και ένα κουμπί widget στη γραμμή εργασιών. Επίσης, πρέπει να συνδεθείτε με λογαριασμό Microsoft, εκτός εάν κάνετε αναβάθμιση σε Windows 11 Professional.

Άλλα νέα που αναμένεται να ανακοινωθούν είναι το κόστος της αναβάθμισης, το οποίο στην αρχή τουλάχιστον πιστεύεται ότι θα είναι δωρεάν. Η ανακοίνωση μίας ανανεωμένης έκδοσης του Microsoft Store, με μεγαλύτερη έμφαση σε εφαρμογές επιτραπέζιου υπολογιστή είναι επίσης πιθανή. Υπάρχουν ακόμη φήμες ότι το Microsoft Store θα επιτρέπει άλλες εφαρμογές καταστήματος όπως το Steam, καθώς και ανταγωνιστικά προγράμματα περιήγησης όπως το Google Chrome.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS