ΑρχικήUpdatesWindows 11 wallpapers: Διαθέσιμα τώρα για download

Windows 11 wallpapers: Διαθέσιμα τώρα για download

Windows 11 wallpapers download

Μόνο λίγες ημέρες έμειναν μέχρι να ανακοινώσει η Microsoft τη νέα έκδοση του λειτουργικού της συστήματος, Windows 11. Ωστόσο, έχουν ήδη γίνει διαρροές που αποκαλύπτουν πώς θα μοιάζουν τα νέα Windows. Κάποιες αλλαγές αφορούν στο μενού Έναρξη και άλλα στοιχεία διεπαφής χρήστη, αλλά η διαρροή δείχνει ότι η νέα έκδοση Windows 11 θα περιλαμβάνει και νέα wallpapers που είναι διαθέσιμα για λήψη (download).

Δείτε επίσης: Windοws 11 leak: Δείτε τι φέρνει το νέο λειτουργικό σύστημα!

Οι νέες εικόνες που αποκαλύφθηκαν στις διαρροές, περιλαμβάνουν desktop wallpapers Windows 11, εικόνες οθόνης κλειδώματος και backgrounds για το πληκτρολόγιο αφής. Υπάρχουν διαφορετικές εικόνες για κάθε περίπτωση. Μπορείτε να δείτε ορισμένα από τα desktop wallpapers στις παρακάτω εικόνες. Φαίνεται να υπάρχουν πολλές εικόνες για διαφορετικά θέματα και μερικές από αυτές επαναχρησιμοποιούνται και τροποποιούνται για τις εικόνες της οθόνης κλειδώματος.

Δείτε επίσης: Τα Windοws 10 θα υποστηρίζονται μέχρι το 2025, έρχονται τα Windοws 11

Windows 11 wallpapers download

Το πληκτρολόγιο αφής έχει επίσης τις δικές του background εικόνες. Στα Windows 10, το πληκτρολόγιο αφής δεν έχει τόσες customization δυνατότητες, πέρα ​​από accent colors και το light ή dark mode. Αντιθέτως, στα Windows 11, οι χρήστες θα μπορούν να αλλάξουν την εικόνα φόντου, αλλά και να αλλάξουν χρώματα για πολλά στοιχεία του UI. Ένα από αυτά τα background μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα.

Δείτε επίσης: Η λειτουργία των προαιρετικών update των Windows 10 είναι “σπασμένη”

Windows 11 wallpapers download

Τα Windows 11 φέρνουν πολλά περισσότερα wallpapers και backgrounds και μπορείτε να κάνετε download χρησιμοποιώντας αυτό το σύνδεσμο. Το event ανακοίνωσης και παρουσίασης των Windows 11 από τη Microsoft θα γίνει στις 24 Ιουνίου, οπότε σύντομα θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες και θα επιβεβαιώσουμε όσα έχουν διαρρεύσει. Η εταιρεία έχει αρχίσει να στέλνει προσκλήσεις στα μέσα ενημέρωσης από τις αρχές του μήνα και αποκάλυψε ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος, Satya Nadella, και ο επικεφαλής προϊόντων, Panos Panay, θα ηγηθούν της εκδήλωσης.

Πηγή: XDA Developers

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS