ΑρχικήinetΝέα Υόρκη: Η Google είναι έτοιμη να ανοίξει το πρώτο της κατάστημα

Νέα Υόρκη: Η Google είναι έτοιμη να ανοίξει το πρώτο της κατάστημα

Η Google σκοπεύει να ανοίξει το πρώτο της φυσικό κατάστημα στη Νέα Υόρκη, όπου θα διαθέτει τα προϊόντα της στο κοινό.  

Δείτε επίσης: Η Google θα επανεμφανίσει στον Chrome το πλήρες URL ενός ιστότοπου

Google κατάστημα

Η εταιρεία πρόκειται να ανοίξει το πρώτο φυσικό κατάστημά της την Πέμπτη, στο ισόγειο της έδρας της στο Μανχάταν, στη γειτονιά Chelsea. Το κατάστημα θα διαθέτει μια πλήρη γκάμα gadget της Google, συμπεριλαμβανομένων των smartphone Pixel, των οικιακών συσκευών Nest και των φορητών προϊόντων φυσικής κατάστασης Fitbit, δήλωσε η εταιρεία.

Στο εσωτερικό του, οι αγοραστές μπορούν να δοκιμάσουν συσκευές και υπηρεσίες συνδρομής, ενώ οι υπάρχοντες πελάτες μπορούν να λάβουν επιτόπου επισκευές κατεστραμμένων προϊόντων. Το κατάστημα 5.000 τετραγωνικών ποδιών θα περιλαμβάνει δωμάτια, όπου οι πελάτες μπορούν να βιώσουν «σενάρια πραγματικής ζωής» στα οποία τα προϊόντα Google μπορούν να είναι χρήσιμα, δήλωσε η εταιρεία.

Ορισμένα προϊόντα εκτός της Google και εργαλεία με την επωνυμία της Google, όπως μπλουζάκια, καπέλα και παιχνίδια σκύλων, θα πωλούνται επίσης στο κατάστημα.

Δείτε ακόμα: Τα μελλοντικά τηλέφωνα Pixel θα έχουν απεριόριστα Google Photos backups;

Το κατάστημα είναι η πιο πρόσφατη απόπειρα της Google, να επεκτείνει την αλυσίδα καταστημάτων που άνοιξε η εταιρεία τα τελευταία χρόνια.

Google κατάστημα

Από τότε που η Google άρχισε να πουλάει smartphone με την επωνυμία της Google το 2016, έχει επεκτείνει τα είδη συσκευών που διαθέτει προς πώληση. Έχει επίσης αποκτήσει το Fitbit και τη Nest. Η Nest ήταν μια ξεχωριστή θυγατρική της μητρικής εταιρείας της Google, Alphabet.

Αν και η Google έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στον τομέα του hardware, εξακολουθεί να είναι πίσω στον τομέα της διαφήμισης και το ταχέως αναπτυσσόμενο πεδίο του cloud computing. Η Google δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο, σχετικά με το εάν είχε σχέδια να ανοίξει περισσότερα καταστήματα.

Δείτε επίσης: Τα μελλοντικά τηλέφωνα Pixel θα έχουν απεριόριστα Google Photos backups;

Το ιστορικό των τεχνολογικών εταιρειών που έχουν ανοίξει καταστήματα λιανικής είναι ανάμικτο. Τα καταστήματα της Apple ξεχωρίζουν ως μια μεγάλη επιτυχία, αναβαθμίζοντας τη μάρκα και προσφέροντας μια βιτρίνα για νέα προϊόντα. Η Microsoft από την άλλη πλευρά, δήλωσε ότι έκλεισε όλα τα καταστήματά της πέρυσι, περισσότερο από μια δεκαετία αφότου άρχισε να ανοίγει καταστήματα λιανικής για να αυξήσει την ώθηση των προϊόντων της.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS