ΑρχικήinetDating apps: Όσοι είναι εμβολιασμένοι ή σκοπεύουν να εμβολιαστούν έχουν περισσότερα matches

Dating apps: Όσοι είναι εμβολιασμένοι ή σκοπεύουν να εμβολιαστούν έχουν περισσότερα matches

Ο εμβολιασμός είναι το νέο must-do που πρέπει να κάνετε πριν βγείτε ραντεβού, με τα dating apps να συνεργάζονται με τον Λευκό Οίκο θέλοντας να προωθήσουν τους εμβολιασμούς για τον Covid-19.

dating apps

Δείτε επίσης: COVID-19: Εγκρίθηκε η χρήση του εμβολίου της Pfizer στους εφήβους 12-15 ετών

Οι εφαρμογές Tinder, Hinge, Match, OkCupid, BLK, Chispa, Plenty of Fish, Bumble και Badoo προσθέτουν την κατάσταση εμβολιασμού στις πιο αναμενόμενες λεπτομέρειες στα προφίλ των dating apps.

Η λήψη του εμβολίου μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα για τους εραστές από το να τους κρατήσει υγιείς, δήλωσε ο Λευκός Οίκος σε μια δήλωση.

Δείτε επίσης: Facebook: Έχει αφαιρέσει 18 εκατομμύρια posts παραπληροφόρησης σχετικά με τον COVID-19

“Σύμφωνα με έρευνα του OKCupid, τα άτομα που εμβολιάζονται ή σκοπεύουν να εμβολιαστούν λαμβάνουν 14% περισσότερα matches από ό, τι τα άτομα που δεν σκοπεύουν να εμβολιαστούν”, αποκάλυψε.

Μεταξύ των επιπλέον κινήτρων που προσφέρονται από το Tinder, για παράδειγμα, είναι η πρόσβαση στη λειτουργία “Super Like” για “να τους βοηθήσει να ξεχωρίσουν μεταξύ πιθανών matches”, δήλωσε ο Λευκός Οίκος.

Οι εφαρμογές περιλαμβάνουν το BLK, το οποίο απευθύνεται σε Αφροαμερικανούς και το Chispa, το οποίο χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό από την ισπανική κοινότητα. Θα βοηθήσουν επίσης τους χρήστες να εντοπίσουν πού μπορούν να εμβολιαστούν.

“Είναι κάπως αστείο να μιλάμε γι’ αυτό, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι θέλουν να επανέλθουν στην κανονική τους ζωή”, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Andy Slavitt, ανώτερος σύμβουλος του Λευκού Οίκου για τον Covid-19.

Επτά στους δέκα daters στην εφαρμογή OkCupid δηλώνουν ότι θα λάβουν το εμβόλιο του Covid-19 και το 7% των singles λένε ότι αυτή την στιγμή δεν νιώθουν άνετα με τις προσωπικές γνωριμίες.

Το Tinder είπε ότι επέτρεπε στα μέλη να εμφανίζουν αυτοκόλλητα όπως το “Είμαι εμβολιασμένος” ή “Τα εμβόλια σώζουν ζωές” στο προφίλ τους.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τον Λευκό Οίκο για να βοηθήσουμε το 70% των Αμερικανών ενηλίκων να εμβολιαστούν έως τις 4 Ιουλίου», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Jim Lanzone.

Δείτε επίσης: Social media: Καλούνται να αφαιρέσουν περιεχόμενο για “ινδική παραλλαγή” του COVID-19

Αν και ο ρυθμός εμβολιασμού επιβραδύνεται, περισσότερο από το 60% των ενηλίκων των ΗΠΑ έχουν πλέον λάβει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου. Ο Πρόεδρος Joe Biden έθεσε ένα στόχο στις 4 Ιουλίου για να φτάσει αυτός ο αριθμός στο 70%.

Τα κρούσματα, οι νοσηλείες και οι θάνατοι συνεχίζουν να μειώνονται, με το τρέχον καθημερινό νέο ποσοστό μόλυνσης να είναι οκτώ κρούσματα ανά 100.000 άτομα.

Η απόφαση της αμερικανικής κυβέρνησης να συνεργαστεί με τα dating apps έρχεται μια μέρα αφότου συμβούλεψε τους Αμερικανούς να σταματήσουν να φιλούν και να αγκαλιάζουν τις κότες τους, προκειμένου να σταματήσει η εξάπλωση της σαλμονέλας.

Πηγή πληροφοριών: thestar.com.my

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS