ΑρχικήUpdatesΗ Acer αναβαθμίζει τα gaming laptops Predator Triton 300, Helios 300 και...

Η Acer αναβαθμίζει τα gaming laptops Predator Triton 300, Helios 300 και Nitro 5

Η Acer ανακοινώνει σήμερα ότι κάνει αναβαθμίσεις σε τρία gaming laptops, τα οποία εξοπλίζει με τα ολοκαίνουργια τσιπ Tiger Lake της σειράς H της Intel. Τα Predator Triton 300, Helios 300 και Nitro 5 έχουν όλα την επιλογή του silicon 11ης γενιάς, σε συνδυασμό με ενημερωμένες GPUs RTX 30-series.

Acer

Δείτε επίσης: Υπάλληλος της NVIDIA προτείνει μια λύση για τα gaming προβλήματα

Δεν είναι πολλά αυτά που έχουμε να πούμε για την εμφάνιση και την αίσθηση των laptops. Και έτσι κι αλλιώς, η εμφάνιση δεν είναι το παν, και αυτό που μετράει είναι το εσωτερικό.

Και τα τρία μοντέλα μπορούν να εξοπλιστούν με νέα chips H-series και για το Triton 300, μπορείτε να επιλέξετε την RTX 3080 της NVIDIA και 32 GB μνήμη DDR4 RAM. Τα Helios 300 και Nitro 5, εν τω μεταξύ, έχουν τις ίδιες επιλογές RAM και μπορούν να δεχτούν την κάρτα γραφικών RTX 3070 ως top-spec επιλογή.

Αξίζει να σημειωθεί η δυνατότητα προσθήκης των GeForce RTX 3050 και 3050 Ti της NVIDIA, ειδικά σε όσους δεν είναι fixed στις flagship κάρτες γραφικών. Αυτά τα τσιπ προσφέρουν ray tracing και τεχνολογίες AI με πολύ λιγότερα χρήματα σε σύγκριση με άλλα.

Δείτε επίσης: Sony: Επεκτείνει το mobile gaming φέρνοντας PlayStation games σε κινητά

Τα chips της σειράς H της Intel έχουν σχεδιαστεί για gaming και κάνουν άψογη δουλειά. Όμως, τα H-series έχουν “ιστορικά μολυνθεί” από την υψηλότερη θερμική ισχύ, καθιστώντας τα ακατάλληλα ακόμη και για τα φορητά notebooks.

Η υιοθέτηση της διαδικασίας 10-nanometer από την Intel σημαίνει ότι αυτά τα τσιπ Tiger Lake H 11ης γενιάς δεν είναι τόσο κακά. Μπορεί να είναι μόνο 15% ταχύτερα από τους άμεσους προκατόχους τους, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολύ μεγαλύτερη ποικιλία από laptops.

Και η Acer έχει κάνει το σύνηθες big deal σε ότι αφορά την τεχνολογία ψύξης της – με προσαρμοσμένους κατασκευασμένους ανεμιστήρες AeroBlade και καλύτερες διατάξεις αεραγωγών. Μεταξύ της υπόσχεσης αύξησης της απόδοσης και της παγκόσμιας έλλειψης desktop components αυτήν τη στιγμή, ένα laptop σε λογική τιμή μπορεί να προσφέρει αυτή τη στιγμή μια ελκυστική πρόταση.

Δείτε επίσης: Legion Phone Duel 2: Το νέο ιδιαίτερο gaming phone της Lenovo

Οι εκδόσεις 15 και 17 ιντσών του Acer Nitro 5 θα λανσαριστούν τον Ιούνιο, ενώ το Acer Triton 300 θα έρθει τον Ιούλιο. Η βασική τιμή για το Nitro είναι πιθανό να είναι 1.099 $, ενώ το Triton 300 θα ξεκινά από τα 1.699 $.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS