ΑρχικήUpdatesΗ εφαρμογή Adobe Audition έχει βελτιστοποιηθεί για M1 Macs

Η εφαρμογή Adobe Audition έχει βελτιστοποιηθεί για M1 Macs

Η Adobe συνεχίζει να βελτιστοποιεί τη συλλογή εφαρμογών της για επεξεργαστές Apple Silicon. Η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα ότι η εφαρμογή Audition για παραγωγή ήχου τρέχει πλέον εγγενώς στους επεξεργαστές M1 της Apple. Η Adobe λέει ότι το Audition σε M1 Mac προσφέρει μια ποικιλία βελτιώσεων απόδοσης.

Adobe Audition

Δείτε επίσης: Η Adobe διορθώνει κρίσιμες ευπάθειες στα Photoshop και Digital Editions

Η Adobe εξηγεί:

Το Audition τρέχει τώρα εγγενώς σε συστήματα Apple M1 παρέχοντας βελτιωμένη απόδοση για εγγραφή και μίξη περιεχομένου ήχου υψηλής ποιότητας, όπως podcasts, broadcast, σχεδιασμός ήχου, αποκατάσταση ήχου και πολλά άλλα. Στα αξιοσημείωτα κέρδη περιλαμβάνονται ταχύτερες αναμίξεις, απόδοση εφέ ήχου και ενημερώσεις σχεδόν σε πραγματικό χρόνο στο Spectral Display Editor.

Δείτε επίσης: Η Adobe ανακοίνωσε την επόμενη γενιά της πλατφόρμας CDP

Υπάρχουν, ωστόσο, μερικοί περιορισμοί στην εκτέλεση του Adobe Audition σε M1 Macs. Η εταιρεία εξηγεί ότι το Audition on M1 δεν υποστηρίζει επί του παρόντος control surfaces EUCON ή extension panels CEP. Επιπλέον, το CD burning δεν είναι διαθέσιμο και δεν υποστηρίζονται όλοι οι κωδικοποιητές βίντεο.

Το Audition προσθέτει επίσης μια νέα λειτουργία Strip Silence για πρώτη φορά, παρόμοια με την εφαρμογή Logic Pro της Apple.

Το Strip Silence είναι μια νέα δυνατότητα που ζητείται πολύ, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίζουν και να αφαιρούν σιωπηλές ή ανενεργές περιοχές σε ηχογραφημένα κλιπ, χωρίς να χάνουν το συγχρονισμό σε multitrack audio. Χρησιμοποιήστε αυτήν τη λειτουργία για τον καθαρισμό φωνητικής εγγραφής, συνεντεύξεων και προετοιμασίας πολλαπλών κομματιών τροποποιήσεων, όπως podcast ή περιεχόμενο ήχου ντοκιμαντέρ.

Οι παράμετροι Strip Silence μπορούν να προσαρμοστούν για μοναδικά σενάρια, όπως θορυβώδες φόντο ή διαφορετικά επίπεδα έντασης μεταξύ των συμμετεχόντων, για εύκολη αναγνώριση και κατάργηση περιοχών στο κομμάτι που δεν έχουν περιεχόμενο, εξοικονομώντας χρόνο σε συντάκτες.

Άλλες ανακοινώσεις που έγιναν από την Adobe σήμερα περιλαμβάνουν ένα νέο Loudness Meter στο Audition και Premiere Pro, μοντέρνα text gradients στο Premiere Pro και label colors για λεζάντες και βελτιωμένο caption trimming στο Premiere Pro.

Δείτε επίσης: Charles Geschke: Ο συνιδρυτής της Adobe απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα και να ξεκινήσετε με το Adobe Audition στον ιστότοπο της Adobe σήμερα.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS