ΑρχικήReviewsΑυτή η 3D θήκη επιτρέπει σύνδεση AirTag στο τηλεχειριστήριο Siri

Αυτή η 3D θήκη επιτρέπει σύνδεση AirTag στο τηλεχειριστήριο Siri

Ένα επανασχεδιασμένο Siri Remote με φυσικό touchpad κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Apple, ωστόσο εάν διαθέτετε το πρωτότυπο Siri Remote το οποίο εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε, μπορεί να σας ενδιαφέρει αυτή η νέα θήκη AirTag για το τηλεχειριστήριο σας.

AirTag Siri

Δείτε επίσης: AirTags review: Πέρασαν όλα τα τεστ ανίχνευσης με επιτυχία

Ο χρήστης Etsy PrintSpiredDesigns αξιοποίησε αυτή την ευκαιρία, δημιουργώντας μια νέα 3D printed θήκη AirTag κατά παραγγελία, για το αρχικό τηλεχειριστήριο Siri. Η θήκη τοποθετείται στο τηλεχειριστήριο γλιστρώντας την από την επάνω πλευρά, ενώ ένα AirTag μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα ειδικό άνοιγμα στο κάτω μέρος, επιτρέποντας την παρακολούθηση της θέσης του τηλεκοντρόλ σας, μέσω της εφαρμογής Find My σε συσκευές Apple.

Δείτε ακόμα: AirTag hacked: Ερευνητής ασφαλείας χάκαρε το AirTag της Apple

AirTag Siri

Ως μία θήκη που έχει δημιουργηθεί μέσω 3D εκτύπωσης, ο σχεδιασμός της είναι βέβαιο ότι θα φαίνεται λίγο τραχιά στα άκρα, αλλά ο χρήστης του Etsy λέει ότι το τηλεχειριστήριο ταιριάζει άνετα και με ασφάλεια και ότι το AirTag προσαρμόζεται απόλυτα στη θέση του στο κάτω μέρος. Η θήκη είναι τυπωμένη με σκληρό πλαστικό PLA, σε μαύρο, λευκό ή σκούρο χρώμα για να διαλέξετε. Υπάρχει ειδική εγκοπή για σύνδεση καλωδίου Lightning για φόρτιση χωρίς αφαίρεση της θήκης.

Δείτε επίσης: Ηνωμένο Βασίλειο: Αγωγή κατά της Apple για υπερχρέωση 20 εκατομμυρίων καταναλωτών

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι, λόγω της τοποθέτησης του AirTag στη θήκη, η ένταση του ενσωματωμένου ηχείου ενδέχεται να μειωθεί.

Η θήκη κοστίζει 12,99 $ στο Etsy, ή μπορείτε να αγοράσετε το αρχείο STL για 1,99 $ και να εκτυπώσετε τη δική σας τρισδιάστατη θήκη.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS