ΑρχικήUpdatesΤο Android Auto αποκτά υποστήριξη για προφίλ εργασίας

Το Android Auto αποκτά υποστήριξη για προφίλ εργασίας

Το Android Auto γίνεται πιο ισχυρό με την πάροδο του χρόνου και μόλις πρόσφατα η πλατφόρμα απέκτησε υποστήριξη για μια σειρά νέων εφαρμογών. Νέα στοιχεία δείχνουν ότι η Google πλησιάζει τελικά στην εισαγωγή υποστήριξης για προφίλ εργασίας.

Δείτε επίσης: Αυτόματη σίγαση του Android τηλεφώνου σας κατά τη φόρτιση του

Android Auto εργασίας

Δείτε επίσης: Clubhouse: Η εφαρμογή είναι τώρα διαθέσιμη και για Android συσκευές!

Ανακαλύφθηκε από τους ανθρώπους στο 9to5Google, η εφαρμογή Android Auto v6.4 έχει strings στον κώδικα που υποδηλώνουν ότι οι χρήστες θα είναι σύντομα σε θέση να διαχωρίσουν τα επαγγελματικά και προσωπικά τους πράγματα με τη βοήθεια των προφίλ εργασίας.

Αυτή η δυνατότητα θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ χρήσιμη για ένα συγκεκριμένο κοινό χρηστών που στο παρελθόν δεν μπορούσε να έχει πρόσβαση σε δεδομένα που σχετίζονται με την εργασία ενώ βρισκόταν σε κίνηση. Για παράδειγμα, τώρα θα είναι δυνατό να ελέγχουν το Calendar εργασίας τους χωρίς να χρειάζεται να ακουμπήσουν το τηλέφωνό τους. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι επαφές εργασίας θα είναι εύκολα προσβάσιμες στο Android Auto, ώστε να μπορείτε να πραγματοποιείτε πιο εύκολα τις κλήσεις που σχετίζονται με την δουλειά.

Δείτε επίσης: Ελέγξτε τον καρδιακό ρυθμό και την αναπνοή σας μέσω του Android σας

Ο Mishaal Rahman λέει ότι η λειτουργία δεν είναι ακόμα διαθέσιμη, αλλά δεν μένει πολύς καιρός μέχρι να μπορέσετε να ενεργοποιήσετε το προφίλ εργασίας σας στο όχημα που υποστηρίζεται από Android Auto. Όταν κυκλοφορήσει η νέα λειτουργία θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS