ΑρχικήHow ToΑυτόματη σίγαση του Android τηλεφώνου σας κατά τη φόρτιση του

Αυτόματη σίγαση του Android τηλεφώνου σας κατά τη φόρτιση του

Αν είστε όπως οι περισσότεροι χρήστες, φορτίζετε το τηλέφωνό σας ενώ κοιμάστε. Αντί να αλλάζετε χειροκίνητα το Android τηλέφωνό σας σε αθόρυβη λειτουργία κάθε βράδυ, θα σας δείξουμε πώς να το κάνετε αυτόματα κατά τη φόρτιση.

Δείτε επίσης: Ελέγξτε τον καρδιακό ρυθμό και την αναπνοή σας μέσω του Android σας

Η αθόρυβη λειτουργία στις περισσότερες Android συσκευές δεν αποκλείει τα ξυπνητήρια, κάτι που είναι καλό εάν βάζετε σε σίγαση το τηλέφωνό σας ενώ κοιμάστε. Ωστόσο, μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο από αυτό. Με τη λειτουργία “Do Not Disturb”, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας κατά τη φόρτιση και να λαμβάνετε μόνο τις σημαντικές ειδοποιήσεις.

Η εφαρμογή Google Clock περιλαμβάνει μια σειρά εργαλείων στην καρτέλα “Bedtime”. Εάν διαθέτετε ένα τηλέφωνο Google Pixel ή μια αρκετά νέα συσκευή Android, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχετε επιπλέον επιλογές ύπνου με το “Digital Wellbeing”.

Δείτε επίσης: Η Google θα απαιτεί πληροφορίες απορρήτου από τους Android developers

Αρχικά, κατεβάστε την εφαρμογή Google Clock από το Play Store, εάν δεν την έχετε ήδη.

Android

Ανοίξτε την εφαρμογή “Clock” και μετά πατήστε “Bedtime” στην κάτω γραμμή εργαλείων.

Στη συνέχεια, επιλέξτε “Get Started”.

Θα σας ζητήσει να δημιουργήσετε ένα ξυπνητήρι αφύπνισης. Πατήστε τα εικονίδια μείον (-) και συν (+) για να επιλέξετε μια ώρα. Πατήστε τις ημέρες της εβδομάδας που θέλετε να χρησιμοποιήσετε το ξυπνητήρι.

Δείτε επίσης: Πώς θα αποκρύψετε ευαίσθητες ειδοποιήσεις σε Android

Υπάρχουν ορισμένες πρόσθετες επιλογές σε αυτήν τη σελίδα εάν δημιουργείτε ξυπνητήρι, αλλά για τους σκοπούς αυτού του οδηγού, απλώς πρέπει να επιλέξουμε τον χρόνο αφύπνισης. Πατήστε “Skip” μόλις τελειώσετε με αυτό το βήμα.

Android

Η εφαρμογή Clock θα σας ζητήσει τώρα να ρυθμίσετε την ώρα ύπνου. Όπως και πριν, χρησιμοποιήστε τα εικονίδια μείον (-) και συν (+) για να προσαρμόσετε την ώρα και, στη συνέχεια, πατήστε τις ημέρες της εβδομάδας που θέλετε να συμβεί αυτό.

Τώρα, εάν η συσκευή σας έχει Digitial Wellbeing, θα δείτε το “Bedtime Mode” σε αυτήν την οθόνη. Εδώ θα σιωπήσουμε το τηλέφωνό σας κατά τη φόρτιση. Ορίστε την επιλογή.

Android

Πατήστε “While Charging at Bedtime” όπου θα δείτε την ώρα αφύπνισης και ύπνου που επιλέξαμε στα προηγούμενα βήματα.

Κάτω από αυτό, θα θέλετε να κάνετε toggle στο στοιχείο “Do Not Disturb”. Αυτό θα διασφαλίσει ότι οι ειδοποιήσεις είναι σιωπηλές ενώ το τηλέφωνό σας είναι συνδεδεμένο κατά το επιλεγμένο χρονικό παράθυρο.

Android

Είστε έτοιμοι! Πατήστε το εικονίδιο του βέλους πίσω αριστερά για να επιστρέψετε στην προηγούμενη οθόνη.

Επιλέξτε το κουμπί “Done” για ολοκλήρωση.

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν τη λειτουργία, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε ρυθμίσει τη λειτουργία “Do Not Disturb”. Δυστυχώς όμως, αυτή η διαδικασία διαφέρει πολύ ανάλογα με τη συσκευή.

Με όλες αυτές τις ρυθμίσεις, το τηλέφωνό σας θα σιωπά τη νύχτα όταν το φορτίζετε, αλλά θα εξακολουθούν να έρχονται οι σημαντικές ειδοποιήσεις. Αυτή είναι μια κατάσταση win/win.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS