ΑρχικήinetΗ Mitsubishi θα μειώσει την παραγωγή της λόγω της έλλειψης τσιπ

Η Mitsubishi θα μειώσει την παραγωγή της λόγω της έλλειψης τσιπ

Η Mitsubishi Motors Corp θα μειώσει την παραγωγή της κατά 16.000 αυτοκίνητα παγκοσμίως τον επόμενο μήνα λόγω της έλλειψης τσιπ, σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας, της τελευταίας αυτοκινητοβιομηχανίας που υπέκυψε στην έλλειψη που έπληξε την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία.

Mitsubishi

Δείτε επίσης: Οι τιμές των Xiaomi ενδέχεται να αυξηθούν λόγω της έλλειψης τσιπ

Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία παρήγαγε 90.745 μονάδες παγκοσμίως τον Ιανουάριο και 88.754 αυτοκίνητα τον Φεβρουάριο, αναφέρει η ιστοσελίδα της. Η Mitsubishi δήλωσε τον Μάρτιο ότι για τον μήνα Μάρτιο μείωσε την εγχώρια παραγωγή οχημάτων της κατά 4.000-5.000 μονάδες και επανεξέτασε τα σχέδια παραγωγής της για τον Απρίλιο.

Δείτε επίσης: Home routers: Το νέο θύμα της παγκόσμιας έλλειψης chips

Ο κατάλογος των ακινητοποιημένων εργοστασίων αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο λόγω της παγκόσμιας έλλειψης ημιαγωγών αυξάνεται. Η Jaguar Land Rover Automotive Plc δήλωσε την Πέμπτη ότι θα σταματήσει την παραγωγή σε ορισμένα εργοστάσια στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ η γαλλική εταιρεία Renault SA δήλωσε ότι τα θέματα της έλλειψης θα μπορούσαν να διαρκέσουν πέρα ​​από αυτό το τρίμηνο. Η Γερμανική κατασκευάστρια ανταλλακτικών Robert Bosch GmbH προειδοποίησε ότι η αυτοκινητοβιομηχανία πιθανότατα θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια «μη ικανοποιητική κατάσταση για πολλούς μήνες ακόμα».

Δείτε επίσης: Η παγκόσμια έλλειψη τσιπ «φτάνει σε κρίσιμο σημείο»

Παρόλο που η Toyota Motor Corp, η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο, έχει οργανώσει τα συστήματα προμηθειών και τις εσωτερικές διαδικασίες της, έτσι ώστε να μην έχει ιδιαίτερα θέματα, άλλες ιαπωνικές εταιρείες δεν ήταν τόσο οργανωμένες. Η Subaru Corp νωρίτερα αυτό το μήνα σταμάτησε τις εργασίες σε εργοστάσιο αυτοκινήτων των ΗΠΑ, ενώ η Nissan Motor Co τον Απρίλιο θα μειώσει την παραγωγή των αυτοκινήτων κατά 3.000 μονάδες.

Πηγή πληροφοριών: theedgemarkets.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS