ΑρχικήHow ToΠώς να χρησιμοποιήσετε το Discord για να δείτε ταινίες με φίλους;

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Discord για να δείτε ταινίες με φίλους;

Discord ταινίες

Το Discord είναι μια πολύ καλή, δωρεάν εφαρμογή συνομιλίας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε. Αν είστε κι εσείς χρήστης της εφαρμογής, πιθανότατα ξέρετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Go Live του Discord για streaming και για να παρακολουθήσετε ταινίες με τους φίλους σας.

Για να το κάνετε, όμως, αυτό πρέπει πρώτα να ενημερώσετε την εφαρμογή Discord στο Windows 10 PC σας ή σε Mac, να δημιουργήσετε ένα νέο Discord server και να προσκαλέσετε φίλους σας να συμμετάσχουν.

Δείτε επίσης: Το Discord πρόκειται να αποκλείσει διακομιστές NSFW σε iOS

Πώς να προσθέσετε browser ή Netflix app ως game στο Discord;

Το Discord δεν εντοπίζει ούτε χρησιμοποιεί αυτόματα το Netflix streaming source σας (browser ή app). Θα πρέπει να το προσθέσετε ως game στο Discord και να το έχετε ενεργό όποτε θέλετε να κάνετε streaming μιας ταινίας ή μιας τηλεοπτικής εκπομπής.

Ενεργοποιήστε την εφαρμογή Discord και κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι, δίπλα στο όνομα χρήστη Discord.

Δείτε επίσης: Το νέο Hog ransomware αποκρυπτογραφεί αρχεία θυμάτων μόνο αν συνδεθούν στον Discord server του προγραμματιστή του

Όταν ανοίξουν οι Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στην καρτέλα “Game Activity” στα αριστερά κάτω από την κεφαλίδα “Game Settings“.

Κάντε κλικ στον σύνδεσμο “Add It” δίπλα από τη φράση “Not seeing your game“, για να ανοίξει το μενού για την προσθήκη του browser.

Κάντε κλικ στο βελάκι για να αποκαλύψετε τη λίστα εφαρμογών που μπορεί να εντοπίσει το Discord. Επιλέξτε τον browser (Google Chrome, Microsoft Edge ή Mozilla Firefox) που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για το streaming.

Discord ταινίες

(Πρέπει να έχετε ανοιχτό τον σχετικό browser στο background για να το δείτε στην αναπτυσσόμενη λίστα στο Discord).

Αφού επιλέξετε ένα πρόγραμμα περιήγησης, κάντε κλικ στο κουμπί “Add Game” για να το προσθέσετε ως game στον server σας.

Με βάση την επιλογή που κάνατε, το Discord θα το επιλέξει και θα εμφανίσει μια ετικέτα “Now playing“.

Πατήστε το πλήκτρο Esc για να βγείτε από το μενού Ρυθμίσεις. Πριν προχωρήσετε, απενεργοποιήστε το hardware acceleration στο browser που επιλέξατε για Netflix streaming.

Απενεργοποίηση hardware acceleration στον browser

Όταν χρησιμοποιείτε το Google Chrome, το Mozilla Firefox ή το Microsoft Edge για streaming, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε το Hardware Acceleration. Αν δεν το κάνετε, το Discord app stream θα εμφανίζει μόνο μια μαύρη οθόνη.

Δείτε επίσης: Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε την επιτάχυνση hardware στο Discord

Google Chrome

Στο Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο μενού με τις τρεις κουκκίδες, που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Settings“.

Discord ταινίες

Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να κάνετε κλικ στο “Advanced“.

Μεταβείτε στην ενότητα System και απενεργοποιήστε τη ρύθμιση “Use hardware acceleration when available“. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Relaunch” για επανεκκίνηση του προγράμματος περιήγησης.

Discord ταινίες

Microsoft Edge

Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τον Microsoft Edge, ανοίξτε τον και κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου.

Επιλέξτε “Settings“.

Στη συνέχεια, επιλέξτε “System” από το αριστερό παράθυρο πλοήγησης.

Discord ταινίες

Από το δεξιό τμήμα του παραθύρου, απενεργοποιήστε τη ρύθμιση “Use hardware acceleration when available” και, στη συνέχεια, πατήστε “Restart” για να εφαρμόσετε τις αλλαγές.

Mozilla Firefox

Ανοίξτε τον Firefox και κάντε κλικ στο εικονίδιο μενού με τις τρεις γραμμές, που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου.

Από το μενού, κάντε κλικ στο “Options“.

Discord ταινίες

Πηγαίνετε προς τα κάτω, στο Performance section, μέχρι να δείτε το checkbox για “Use recommended performance settings” και καταργήστε την επιλογή. Αυτό αποκαλύπτει ένα άλλο checkbox για “Use hardware acceleration when available“. Καταργήστε την επιλογή.

Πώς να κάνετε streaming Netflix και κοινή χρήση οθόνης με το Discord

Αφού πραγματοποιήσετε τις απαραίτητες αλλαγές στο πρόγραμμα περιήγησής σας, ανοίξτε το Netflix στον browser της επιλογής σας. Συνδεθείτε και παίξτε οποιοδήποτε βίντεο.

Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Discord server, που δημιουργήσατε για το Netflix streaming, για να παρακολουθήσετε ταινίες με τους φίλους σας. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Screen Share που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το User Settings, για να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις βίντεο.

Discord ταινίες

Θα εμφανιστεί το παράθυρο ρυθμίσεων του Screen Share. Η εφαρμογή επιλέγει αυτόματα ανάλυση 720p.

Πρέπει να εγγραφείτε και να χρησιμοποιήσετε ένα Discord Nitro account για να ξεκλειδώσετε μεγαλύτερη ανάλυση. Αυτή η premium υπηρεσία κοστίζει 9,99 $ ανά μήνα.

Μετά από αυτό, επιλέξτε το voice channel στο οποίο θέλετε να κάνετε streaming και πατήστε το κουμπί “Go Live” στο κάτω μέρος του παραθύρου, δεξιά.

Αυτό θα ξεκινήσει τη ζωντανή ροή της ταινίας Netflix, χρησιμοποιώντας το browser ή την εφαρμογή που επιλέξατε. Το Discord θα εμφανίσει μια μικρή προεπισκόπηση του stream μέσα στο Discord app window.

Έπειτα, ζητήστε από τους φίλους σας να συμμετάσχουν, κάνοντας κλικ στο Discord name σας κάτω από το ενεργό voice channel του αντίστοιχου server. Έτσι θα εμφανίζεται το Netflix stream στην εφαρμογή Discord των φίλων σας.

Ακολουθώντας τις παραπάνω διαδικασίες μπορείτε να δείτε με τους φίλους σας τις ίδιες ταινίες και τις τηλεοπτικές εκπομπές του Netflix μέσω του Discord server σας.

Πηγή: How- To Geek

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS