ΑρχικήHow ToiPhone/iPad: Πως να κλείσετε όλες τις καρτέλες του Safari ταυτόχρονα

iPhone/iPad: Πως να κλείσετε όλες τις καρτέλες του Safari ταυτόχρονα

Εάν έχετε δεκάδες καρτέλες ανοιχτές στο Safari στο iPhone ή το iPad σας και θέλετε να τις κλείσετε γρήγορα, μπορεί να είναι κουραστικό το να πατάτε “Χ” στην καθεμία ξεχωριστά. Ευτυχώς, υπάρχουν δύο τρόποι για να κλείσετε όλες τις καρτέλες στο Safari ταυτόχρονα και λειτουργεί και σε λειτουργία Private Browsing. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε.

Αρχικά, ανοίξτε το “Safari” στο iPhone ή το iPad σας. Ενώ βρίσκεστε σε οποιαδήποτε σελίδα, εντοπίστε το κουμπί εναλλαγής καρτελών, το οποίο μοιάζει με δύο επικαλυπτόμενα τετράγωνα. Στο iPad, θα το βρείτε στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Safari

Στο iPhone, βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

Τοποθετήστε το δάχτυλό σας στο κουμπί εναλλαγής καρτελών και κρατήστε το εκεί για μια στιγμή, κάνοντας ένα παρατεταμένο πάτημα. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε “Close All Tabs”. (Θα υπάρχει ένας αριθμός στην επιλογή που παραθέτει τον αριθμό των ανοιχτών καρτελών.)

Safari

Όταν το Safari σας ζητά να κάνετε επιβεβαίωση του κλεισίματος και σε ένα άλλο αναδυόμενο παράθυρο, πατήστε ξανά “Close All Tabs”. Μετά από αυτό, όλες οι καρτέλες του προγράμματος περιήγησής σας θα κλείσουν.

Πώς να κλείσετε όλες τις καρτέλες του Safari στην οθόνη εναλλαγής καρτελών

Υπάρχει ένας άλλος τρόπος για να κλείσετε γρήγορα όλες τις καρτέλες στο Safari σε iPhone και iPad. Αρχικά, ανοίξτε το “Safari” και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί εναλλαγής καρτελών μία φορά.

Safari

Στην οθόνη εναλλαγής καρτελών, εντοπίστε το κουμπί “Done”, το οποίο βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης στο iPad και στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης στο iPhone.

Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί “Done” – τοποθετήστε και κρατήστε το δάχτυλό σας εκεί για λίγο μέχρι να εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο.

Στο αναδυόμενο παράθυρο, επιλέξτε “Close All Tabs”. Το ακριβές όνομα της αναδυόμενης ενέργειας θα διαφέρει, ανάλογα με τον αριθμό των καρτελών που έχετε ανοίξει.

Το Safari θα σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε το κλείσιμο όλων των καρτελών με ένα άλλο αναδυόμενο μήνυμα. Επιλέξτε ξανά “Close All Tabs”. Στη συνέχεια, όλες οι καρτέλες Safari θα κλείσουν αμέσως. Η ίδια ενέργεια λειτουργεί σε λειτουργία ιδιωτικής περιήγησης.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS