ΑρχικήTop PicksΠοια είναι τα καλύτερα videoconferencing software για μικρές επιχειρήσεις;

Ποια είναι τα καλύτερα videoconferencing software για μικρές επιχειρήσεις;

Εάν έχετε μια μικρή επιχείρηση και προσπαθείτε να παραμείνετε σε επαφή με τους πελάτες και τους υπαλλήλους σας, η πραγματοποίηση εικονικών συναντήσεων μέσω κάποιου videoconferencing software είναι απαραίτητη. Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, αυξήθηκε ραγδαία η δημοτικότητα των λογισμικών videoconferencing. Η εύρεση του καλύτερου λογισμικού μπορεί να είναι λίγο κουραστική οπότε συγκεντρώσαμε μερικές από τις καλύτερες επιλογές για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Zoom

Το Zoom προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πλάνων για επιχειρήσεις. Με το Zoom, οι χρήστες μπορούν να κάνουν μηνιαίες ή ετήσιες συνδρομές με τις τιμές να κυμαίνονται από δωρεάν έως και 200 $ (165 ευρώ) ετησίως. Η δωρεάν συνδρομή επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν meetings με έως 100 συμμετέχοντες. Ωστόσο, οι ομαδικές συναντήσεις είναι μόνο 40 λεπτά, ενώ οι συναντήσεις 1:1 έχουν απεριόριστο χρόνο.

Για μικρές ομάδες, το Zoom προσφέρει ένα επαγγελματικό πακέτο, το οποίο ξεκλειδώνει το χρονικό όριο των 30 ωρών στις ομαδικές συναντήσεις, αλλά εξακολουθεί να περιορίζεται σε 100 συμμετέχοντες. Οι χρήστες μπορούν επίσης να κοινοποιήσουν τα meetings τους σε κοινωνικά μέσα και να αποκτήσουν πρόσβαση σε 1 GB ηχογράφησης cloud ανά άδεια, με έως και εννέα άδειες ανά λογαριασμό.

videoconferencing

Το Zoom προσφέρει επίσης ένα πλάνο ειδικά για μικρές επιχειρήσεις, με τιμή 20 $ ανά μήνα ανά άδεια ή 165 ευρώ ανά έτος ανά άδεια. Αυτό το πλάνο επιτρέπει τη φιλοξενία έως και 300 συμμετεχόντων.

Πολλές μικρές επιχειρήσεις πιθανώς να καλύπτονται από την δωρεάν συνδρομή του Zoom εάν ως επί το πλείστον κάνουν συναντήσεις 1:1. Μια άλλη εξαιρετική δυνατότητα που προσφέρει το Zoom για όλα τα πλάνα είναι η κοινή χρήση της οθόνης σας με άλλους θεατές κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης. Αυτό επιτρέπει στον οικοδεσπότη και στους χρήστες να μοιράζονται πληροφορίες σχετικά με τη σύσκεψη και καθιστά την τηλεδιάσκεψη πολύ αποτελεσματική.

Microsoft Teams

Το Microsoft Teams είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για επιχειρήσεις που επενδύουν σε προϊόντα λογισμικού της Microsoft. Η Microsoft προσφέρει μια δωρεάν συνδρομή των Teams που προσφέρει meetings για έως και 300 άτομα, καθώς και κοινή χρήση οθόνης και προσαρμοσμένο φόντο. Ένα άλλο πλεονέκτημα της χρήσης της δωρεάν έκδοσης του Teams είναι η χρήση των web versions των Microsoft Word, Excel και Powerpoint.

videoconferencing

Οι μικρές επιχειρήσεις που θέλουν να καταγράψουν τις συσκέψεις τους μπορούν να αναβαθμίσουν σε Microsoft 365 Business Basic με 5 $ ανά χρήστη ανά μήνα. Οι χρήστες του Microsoft 365 έχουν πρόσβαση στις δυνατότητες συσκέψεων και κλήσεων στο Microsoft Teams, αλλά με πρόσθετες δυνατότητες διαθέσιμες για τους συνδρομητές του Microsoft 365.

Εάν η επιχείρηση σας χρειάζεται ένα απλό πρόγραμμα τηλεδιάσκεψης, τότε το Microsoft Teams είναι μια επιλογή που σας καλύπτει.

Skype

videoconferencing

Το Skype είναι ένας άλλος videoconferencing client της Microsoft που βρίσκεται στο προσκήνιο εδώ και πολλά χρόνια. Η δωρεάν συνδρομή του Skype υποστηρίζει έως και 50 συμμετέχοντες για απεριόριστο χρόνο. Το Skype διαθέτει δυνατότητα εγγραφής κλήσεων που μπορεί να ενεργοποιήσει οποιοσδήποτε συμμετέχων. Όταν ενεργοποιηθεί, θα ειδοποιήσει όλους τους συμμετέχοντες της κλήσης ότι η κλήση καταγράφεται και οι εγγραφές είναι διαθέσιμες για αποθήκευση και κοινή χρήση για έως και 30 ημέρες.

Cisco Webex

Η Cisco έχει μια πολύ καλή επιχειρηματική στρατηγική εδώ και χρόνια και με το Webex βοηθά τις επιχειρήσεις με μια εύχρηστη πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης. Όπως και πολλές πλατφόρμες, η Cisco προσφέρει δωρεάν και επί πληρωμή προγράμματα για τους χρήστες.

Η δωρεάν έκδοση του Webex προσφέρει πολλές δυνατότητες, όπως συναντήσεις έως 100 χρηστών για έως και 50 λεπτά, κοινή χρήση οθόνης, διαδραστικά εργαλεία, αποθήκευση εγγραφών στον υπολογιστή σας κ.λπ. Για μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δεν κάνουν συναντήσεις που συμμετέχουν πολλά άτομα, το Webex θα μπορούσε να είναι επωφελές.

videoconferencing

Επιπλέον, για τις επιχειρήσεις που θέλουν να καταγράψουν τις συναντήσεις τους και να επεκτείνουν τους χρόνους συσκέψεων, η Cisco προσφέρει ένα πρόγραμμα εκκίνησης στα 14 $ το μήνα. Με το πρόγραμμα εκκίνησης, οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε αποθηκευτικό χώρο 5 GB αποθήκευσης ηχογραφήσεων και ξεκλειδώνει τη διάρκεια της κάθε σύσκεψης στις 24 ώρες.

Με τόσες πολλές επιλογές, η εύρεση του καλύτερου λογισμικού τηλεδιάσκεψης είναι δυνατή για οποιαδήποτε μικρομεσαία επιχείρηση. Ορισμένα λογισμικά έχουν επιπλέον δυνατότητες που μπορούν να σας ωφελήσουν και εκτός του videoconferencing.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS