ΑρχικήinetThe Mandalorian: Η πιο πειρατικά κατεβασμένη σειρά για το 2020

The Mandalorian: Η πιο πειρατικά κατεβασμένη σειρά για το 2020

Πιθανότατα δεν θα αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η επιτυχημένη σειρά στο Disney Plus The Mandalorian κέρδισε τον (ατυχή) τίτλο της πιο πειρατικά κατεβασμένης τηλεοπτικής σειράς για το 2020 – μέσω του δημοφιλούς website BitTorrent.

The Mandalorian

Σύμφωνα με την ανάλυση του TorrentFreak, το Game of Thrones ήταν στην πρώτη θέση της πιο πειρατικά κατεβασμένης σειράς για τα τελευταία εφτά χρόνια. Αλλά η σειρά του HBO τελείωσε το 2019, αφήνοντας το The Mandalorian να βελτιώσει την κατάταξη του και να βρεθεί από την τρίτη στην πρώτη θέση για το 2020.

Προφανώς αυτός δεν είναι ένας σπουδαίος τίτλος, αλλά αντικατοπτρίζει την ευρύτερη επιτυχία του Disney Plus, το οποίο ξεπέρασε τα 80 εκατομμύρια συνδρομητές τον Δεκέμβριο, λίγο περισσότερο από ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του Νοεμβρίου 2019. Οι συνδρομητές αυξήθηκαν κατά 13 εκατομμύρια από τον Σεπτέμβριο, πιθανώς λόγω της διαθεσιμότητας του Disney Plus στη Λατινική Αμερική. Συγκριτικά, το Netflix έχει σήμερα περισσότερους από 190 εκατομμύρια συνδρομητές, μετά το λανσάρισμα της streaming υπηρεσίας που έγινε πριν από 13 χρόνια.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το The Boys που προσφέρθηκε από την Amazon, μία από τις πρωτότυπες σειρές του Prime Video. Το Western Westworld της HBO ήρθε στην τρίτη θέση. Το Vikings του Prime Video έφτασε στην τέταρτη θέση, το Star Trek: Picard της CBS στην πέμπτη, ακολουθούμενο από τα Rick and Morty της πλατφόρμας Adult Swim, The Walking Dead της AMC, The Outsider της HBO, The Arrow της CW και The Flash της CW.

Πηγή πληροφοριών: cnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS