ΑρχικήbusinessΘα μπορούσε να καθυστερήσει το λανσάρισμα του PlayStation 5 (PS5);

Θα μπορούσε να καθυστερήσει το λανσάρισμα του PlayStation 5 (PS5);

Φαίνεται πως το PlayStation 5 (PS5) σε δύο μήνες θα βρίσκεται κοντά μας. Όχι, δεν έχουμε νέες πληροφορίες, απλώς αναφερόμαστε στις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες εβδομάδες. Η Sony, φέρεται να έχει κλείσει σημαντικές συναντήσεις για διάφορες καμπάνιες marketing, υποδηλώνοντας ότι ενδέχεται να λανσάρει μια νέα πλατφόρμα.

Μέσα στην χρονιά αυτό που παρατηρήσαμε είναι ότι οι πληροφορίες σχετικά με το PlayStation 5 που έχουν διαρρεύσει είναι ελάχιστες. Αυτό θα λέγαμε ότι μας έχει προβληματίσει!

PlayStation 5 PS5

Υπάρχει λοιπόν η πιθανότητα να καθυστερήσει το PlayStation 5 (PS5); Η εταιρεία, καθώς και τα στελέχη ισχυρίζονται ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο για να γίνει το λανσάρισμα τον Δεκέμβριο του 2020.

Υπάρχουν μερικά γεγονότα που πρέπει να θυμάστε: μεσολάβησαν περίπου έξι εβδομάδες από το event ανακοίνωσης του Nintendo Switch και της ημερομηνίας κυκλοφορίας του, οπότε αυτό δεν είναι τόσο πρωτοφανές όσο πιστεύουν ορισμένοι.

Αξίζει επίσης να θυμόμαστε ότι το γρήγορο χρονικό διάστημα μεταξύ της ανακοίνωσης και της κυκλοφορίας δεν είναι κάτι ασυνήθιστο στον κλάδο της τεχνολογίας. Όλα τα smartphones και οι κάρτες γραφικών τείνουν να έχουν σύντομους χρόνους παράδοσης, αν και η Sony επιβεβαίωσε για πρώτη φορά το PlayStation 5 (PS5) σε μια συνέντευξη στο Wired πριν από περίπου 18 μήνες, οπότε δεν μιλάμε για μια περίπτωση που το έργο δεν έχει επιβεβαιωθεί όλο αυτό χρονικό διάστημα.

Υπήρξαν κάποιες εικασίες σε φόρουμ και social media ότι η εταιρεία απλά παίζει κρυφτό με την Microsoft, και ενώ μπορεί να κρύβεται μια δόση αλήθειας σε όλο αυτό, θεωρούμε ότι ο COVID-19 έχει αλλάξει τα σχέδια και των δύο εταιρειών. Το θέμα εδώ είναι ότι καμία εταιρεία δεν μπορεί να δημοσιεύσει περισσότερες λεπτομέρειες μέχρι να εδραιωθούν τα σχέδια κυκλοφορίας των προϊόντων τους. Για παράδειγμα η τιμή και η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού Marvel’s Spider-Man: Miles Morales για το PS5 δεν έχουν κυκλοφορήσει αφού δεν γνωρίζουμε ακόμη πότε θα λανσαριστεί το PS5.

Βέβαια εδώ φαίνεται ότι η ερώτηση μάλλον αλλάζει: Μήπως τελικά πρέπει να καθυστερήσει το λανσάρισμα του PlayStation 5; Η πανδημία δεν θα δώσει την δυνατότητα στην Sony να κάνει τις παγκόσμιες καμπάνιες που θα ήθελε οπότε μήπως να πρέπει να καθυστερήσει την κυκλοφορία του PlayStation 5 επίτηδες;

Η τιμή ακούγεται ότι θα είναι υψηλή, και με μια παγκόσμια οικονομική κρίση να βρίσκεται προ των πυλών, η καθυστέρηση μοιάζει ιδανική. Φυσικά για όλο αυτό δεν φταίει η Sony, αλλά είναι η πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε οπότε μένουμε συντονισμένοι για να μάθουμε τα σχέδια της εταιρείας!

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS