ΑρχικήyoutubeTesla cars: Η κόρνα θα ακούγεται σαν... αέρια ή βέλασμα κατσίκας!

Tesla cars: Η κόρνα θα ακούγεται σαν… αέρια ή βέλασμα κατσίκας!

Η Tesla κυκλοφόρησε ένα holiday software update, που επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν ένα νέο “Boombox” mode για να αλλάξουν την κόρνα τους, ώστε να ακούγεται σαν… αέρια, μελωδίες, χειροκροτήματα, κατσίκα που βελάζει ή σαν το “La Cucaracha” κλπ. Αν αυτοί οι ήχοι δεν αρέσουν στους κάτοχους των Tesla, υπάρχει και η δυνατότητα να κάνουν upload έως και πέντε custom ήχους μέσω USB.

Εκτός από την αλλαγή του ήχου της κόρνας, το Boombox mode κάνει ουσιαστικά και αυτό που λέει το όνομά του: Μετατρέπει το αυτοκίνητο σε boombox, κατά τη στάθμευση, και επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν τραγούδια στα εξωτερικά ηχεία του αυτοκινήτου.

Κατά τη στάθμευση, μετατρέψτε το αυτοκίνητό σας σε Boombox και διασκεδάστε το πλήθος με το media player σας. Μπορείτε, επίσης, να προσαρμόσετε τον ήχο που κάνει το αυτοκίνητό σας όταν πατάτε την κόρνα. Μπορείτε να ορίσετε μια επιλογή από το αναπτυσσόμενο μενού ή να εισαγάγετε τη δική σας συσκευή USB και να αποθηκεύσετε έως και πέντε custom ήχους“.

Tesla cars: Η κόρνα θα ακούγεται σαν… αέρια ή βέλασμα κατσίκας!

Ωστόσο, προς το παρόν, αυτή η δυνατότητα δεν είναι διαθέσιμη για όλα τα αυτοκίνητα Tesla. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Elon Musk, ο οποίος αγαπά αυτά τα περίεργα χαρακτηριστικά, δήλωσε στο Twitter ότι μόνο τα αυτοκίνητα με εξωτερικά ηχεία για πεζούς θα λάβουν το Boombox mode update. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα οχήματα Tesla που κατασκευάστηκαν μετά την 1η Σεπτεμβρίου 2019 θα έχουν αυτή τη δυνατότητα. Ξεκινώντας από το Σεπτέμβριο του 2019, τα Tesla έχουν εγκατεστημένα αυτά τα ηχεία προκειμένου να συμμορφωθούν με τους κανόνες που ορίζονται από την Εθνική Αρχή για την Ασφάλεια στην Κυκλοφορία, η οποία απαιτεί από τα ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα να εκπέμπουν έναν ήχο έως και 19 mph, προκειμένου να προστατεύονται οι πεζοί.

Tesla cars: Η κόρνα θα ακούγεται σαν… αέρια ή βέλασμα κατσίκας!

Το holiday update της Tesla περιλαμβάνει, επίσης, πρόσθετες βελτιώσεις στο fart feature Emissions Testing Mode. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν μια ποικιλία ήχων από…. αέρια από διαφορετικά καθίσματα του αυτοκινήτου. Με τη νέα ενημέρωση, οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων θα μπορούν να χρησιμοποιούν το Emissions Testing Mode έξω από το αυτοκίνητο, μέσω των εξωτερικών ηχείων.

Όπως είπαμε παραπάνω, αυτές οι ιδιαίτερες νέες δυνατότητες είναι διαθέσιμες μόνο στα πιο νέα μοντέλα, με αποτέλεσμα πολλοί ιδιοκτήτες παλιότερων αυτοκίνητων να μένουν…”παραπονεμένοι”. Ιδιοκτήτες που ανήκουν στο Tesla Owners of Silicon Valley Club ρώτησαν τον Musk στο Twitter εάν οι ιδιοκτήτες με παλαιότερα μοντέλα, χωρίς εξωτερικά ηχεία, θα μπορούσαν να αποκτήσουν το Boombox.

Ο Elon Musk είπε ότι η εταιρεία θα ελέγξει αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Πηγή: Gizmodo

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS