ΑρχικήHow ToΠως να χωρίσετε δύο ηχεία Google Assistant που έχετε συνδέσει με ένα...

Πως να χωρίσετε δύο ηχεία Google Assistant που έχετε συνδέσει με ένα stereo

Η τοποθέτηση δύο έξυπνων ηχείων του Google Assistant σε ένα stereo είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε την εμπειρία των έξυπνων οικιακών ήχων. Αν πρέπει να χωρίσετε δύο ηχεία από ένα stereo για να τα μετακινήσετε σε νέα δωμάτια ή να κάνετε αναβάθμιση, δείτε παρακάτω πως ακριβώς να γίνει η διαδικασία.

Google Assistant

Πριν προχωρήσετε, ίσως χρειαστεί να εκχωρήσετε εκ νέου τις συσκευές στο σπίτι σας ή στα νέα σας δωμάτια και να επανασυνδέσετε τα ηχεία στον Google λογαριασμό σας μόλις διαχωριστούν.

Για να διαχωρίσετε τα έξυπνα ηχεία του Google Assistant, επιλέξτε πρώτα το ζεύγος που θέλετε να χωρίσετε στην εφαρμογή Google Home σε iPad, iPhone ή Android. Από εκεί, πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία.

Στη συνέχεια, κάντε scroll προς τα κάτω και ορίστε την επιλογή “Speaker Pair”. Θα δείτε τα ονόματα των δύο μεμονωμένων ηχείων που είχαν ενωθεί.

Πατήστε την επιλογή “Separate Speaker Pair”.

Google Assistant

Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο μήνυμα που θα επιβεβαιώνει ότι θέλετε να διαχωρίσετε τα δύο έξυπνα ηχεία. Τέλος, επιλέξτε την επιλογή “Separate”.

Google Assistant

Είναι έτοιμος ο διαχωρισμός! Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των ηχείων σας ή να δημιουργήσετε ξανά ένα νέο ζεύγος έξυπνων ηχείων Google Assistant για να απολαύσετε τον ήχο σε stereo.

Πηγή: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS