ΑρχικήHow ToΤρόπος προσαρμογής των ειδοποιήσεων για συγκεκριμένα email στο Outlook

Τρόπος προσαρμογής των ειδοποιήσεων για συγκεκριμένα email στο Outlook

Το inbox σας μπορεί να κατακλυστεί με ασήμαντα email. Μερικές φορές, όμως, πρέπει πραγματικά να γνωρίζετε πότε ένα συγκεκριμένο μήνυμα θα φτάσει στο Inbox σας. Ευτυχώς, μπορείτε να ορίσετε/ρυθμίσετε κάποιες ειδοποιήσεις στο Microsoft Outlook για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε τα πιο σημαντικά μηνύματα.

Outlook

Για τη ρύθμιση των προσαρμοσμένων ειδοποιήσεων, θα δημιουργήσουμε έναν κανόνα στο Outlook σε desktop. Αυτή η μέθοδος, δυστυχώς, δεν θα λειτουργήσει στο Outlook web app – αν το χρησιμοποιήσετε, θα πρέπει απλώς να διατηρήσετε τα εισερχόμενα σας όσο το δυνατόν πιο καθαρά.

Αφού ανοίξετε το Microsoft Outlook στον υπολογιστή σας, κάντε κλικ στην επιλογή Home > Rules > Manage Rules & Alerts.

Κάντε κλικ στην επιλογή “New Rule”.

Στο παράθυρο “Rules Wizard”, επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου “Apply Rule on Messages I Receive” και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Next”.

Μπορείτε να επιλέξετε όποιους όρους θέλετε. Θα ρυθμίσουμε μια ειδοποίηση για email από μια συγκεκριμένη διεύθυνση. Για να γίνει αυτό, επιλέγουμε το πλαίσιο ελέγχου “From People or Public Group” και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “People or Public Group” στο κάτω πλαίσιο.

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε μια επαφή από το βιβλίο διευθύνσεών σας ή να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση email και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “OK”.

Κάντε κλικ στο «Next».

Κάντε scroll στις επιλογές και επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου “Display a Specific Message in the New Item Alert Window”. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “A Specific Message” στο κάτω πλαίσιο.

Πληκτρολογήστε το μήνυμα που θέλετε να εμφανίζεται. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε emoji αν θέλετε, επομένως προσθέσαμε δύο περιστρεφόμενες λυχνίες έκτακτης ανάγκης για να ειδοποιηθούμε όταν είναι σημαντικό ένα μήνυμα. Αφού πληκτρολογήσετε το μήνυμα σας, κάντε κλικ στο “OK”.

Κάντε κλικ στο «Finish» στον «Rules Wizard».

Outlook

Στο παράθυρο επιβεβαίωσης που εμφανίζεται, κάντε κλικ στο “OK”.

Κάντε ξανά κλικ στο “OK” για να κλείσετε το παράθυρο “Rules and Alerts” και είστε έτοιμοι!

Αυτός ο κανόνας θα ισχύει τώρα κάθε φορά που ένα email από τη διεύθυνση που πληκτρολογήσατε φτάνει στο inbox σας. Θα εμφανιστεί μια ειδοποίηση, ακόμα κι αν έχετε απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις για desktop.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS