ΑρχικήHow ToΠώς να χρησιμοποιήσετε το Portrait Light σε ένα τηλέφωνο Pixel

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Portrait Light σε ένα τηλέφωνο Pixel

Ο φωτισμός είναι, αναμφισβήτητα, το πιο σημαντικό συστατικό για τη λήψη μιας καλής φωτογραφίας. Εάν διαθέτετε ένα τηλέφωνο Pixel, μπορείτε να διορθώσετε τον φωτισμό σε μια φωτογραφία με μια λειτουργία στις Google Photos που ονομάζεται Portrait Light.

Το Portrait Light είναι αποκλειστική λειτουργία των τηλεφώνων Pixel, ξεκινώντας από το Google Pixel 2 και τις νεότερες εκδόσεις. Σας επιτρέπει να αλλάξετε τη θέση της πηγής του φωτισμού εάν λείπει στην αρχική φωτογραφία. Είναι εύκολο στη χρήση και εκπληκτικά αποτελεσματικό.

Αυτή η λειτουργία είναι ειδικά για φωτογραφίες ανθρώπων και δεν θα εμφανίζεται ως επιλογή για εικόνες κατοικίδιων ζώων ή οτιδήποτε άλλο. Βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή Google Photos είναι ενημερωμένη πριν τη χρησιμοποιήσετε.

Portrait Light pixel

Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε την εφαρμογή “Google Photos” στο τηλέφωνο Pixel και βρείτε μια φωτογραφία που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μια ρύθμιση φωτισμού. Διαπιστώσαμε ότι το Portrait Light λειτουργεί καλύτερα σε selfies.

Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο Edit στο κάτω toolbar.

Portrait Light pixel

Σύρετε από τα δεξιά στην κάτω σειρά και μετά πατήστε “Adjust”.

pixel

Εάν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στη συγκεκριμένη εικόνα, το “Portrait Light” θα είναι μια επιλογή στη γραμμή εργαλείων προσαρμογής, πατήστε το.

Portrait Light pixel

Μια κυκλική λαβή θα εμφανιστεί στο πάνω μέρος της φωτογραφίας, υποδεικνύοντας πού βρίσκεται η πηγή του φωτισμού. Απλώς σύρετε τον κύκλο γύρω από την εικόνα για να ρυθμίσετε τον φωτισμό.

Κάτω από τη φωτογραφία, μπορείτε επίσης να σύρετε την “μπάρα” για να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα του φωτισμού.

Portrait Light

Πατήστε “Auto” για να μετακινήσετε το φωτισμό σε μια επιλογή που να ταιριάζει με την αρχική φωτογραφία και αν θέλετε αυξήστε στην φωτεινότητα από εκεί.

Portrait Light pixel

Όταν είστε ικανοποιημένοι με τον φωτισμό, πατήστε “Done” για να συνεχίσετε.

Portrait Light

Τέλος, πατήστε “Save Copy” για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας.

Το Portrait Light μπορεί να έχει μεγάλη επίδραση σε εικόνες που έχουν χαμηλό φωτισμό. Είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο την κάμερα του smartphone σας.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS