ΑρχικήUpdatesΗ Mozilla κυκλοφορεί τον Firefox 81.0.2 για να διορθώσει τα σφάλματα του...

Η Mozilla κυκλοφορεί τον Firefox 81.0.2 για να διορθώσει τα σφάλματα του Twitter

Η Mozilla κυκλοφόρησε τον Firefox 81.0.2 σήμερα, 13 Οκτωβρίου 2020, στο σταθερό κανάλι για Windows, macOS, Linux και Android με μια διόρθωση για ένα γνωστό πρόβλημα που εμποδίζει τη φόρτωση του ιστότοπου του Twitter.

Το πρόβλημα που αφορά μεγάλο αριθμό χρηστών του Firefοx προκάλεσε στο πρόγραμμα περιήγησης στο web να εμφανίζει κενές σελίδες ή σφάλματα αντί να φορτώνει τις σελίδες του Twitter τόσο σε desktop όσο και σε κινητές συσκευές.

Mozilla firefox

Τα release notes του Firefox 81.0.2 αναφέρουν ότι αυτή η έκδοση “Διορθώθηκε μια ασυμβατότητα με το Twitter.com που εκδηλώνεται με τη διαλείπουσα προβολή μιας σελίδας σφάλματος.”

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε ενημέρωση στον Firefox 81.0.2 μεταβαίνοντας στα Options -> Help -> About Firefοx και ο browser θα ελέγξει αυτόματα τη νέα ενημέρωση και θα την εγκαταστήσει όταν είναι διαθέσιμη.

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε τον Firefοx 81.0.2 από τα παρακάτω links:

Χρήστες που επηρεάζονται μετά την ενημέρωση του Firefox 81.0

Παρόλο που η Mozilla δεν “μοιράστηκε” τις εκδόσεις του Firefοx που επηρεάστηκαν από αυτό το πρόβλημα ενώ οι χρήστες δήλωσαν ότι τα σφάλματα φόρτωσης του Twitter άρχισαν να εμφανίζονται μετά την ενημέρωση στον Firefox 81.0 τον προηγούμενο μήνα.

Σε συσκευές όπου το πρόγραμμα περιήγησης ιστού απέτυχε να φορτώσει τον ιστότοπο Twitter, οι χρήστες έβλεπαν το σφάλμα “Ο ιστότοπος στη διεύθυνση https://twitter.com/ αντιμετώπισε παραβίαση πρωτοκόλλου δικτύου που δεν μπορεί να επιδιορθωθεί”.

“Η σελίδα που προσπαθείτε να προβάλετε δεν μπορεί να εμφανιστεί επειδή εντοπίστηκε σφάλμα στη μετάδοση δεδομένων“, ανέφερε επίσης το σφάλμα. “Επικοινωνήστε με τους κατόχους της ιστοσελίδας για να τους ενημερώσετε για αυτό το πρόβλημα.”

Εάν δεν μπορείτε να ενημερώσετε αμέσως την έκδοση 81.0.2, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτήν τη διαδικασία για να επιλύσετε τα σφάλματα που εμφανίζονται κατά την προσπάθεια ανοίγματος του Twitter:

Πληκτρολογήστε about: serviceworkers στη γραμμή διευθύνσεων (όπως βλέπετε στο screenshot παρακάτω)

Αναζητήστε το Twitter στη λίστα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Unregister.

Το Twitter θα φορτωθεί την επόμενη φορά που θα το επισκεφτείτε.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS