ΑρχικήinetMozilla: Μοιράζεται το fix για τη δυσλειτουργία του Twitter στον Firefox

Mozilla: Μοιράζεται το fix για τη δυσλειτουργία του Twitter στον Firefox

H Mozilla δημοσίευσε ένα έγγραφο υποστήριξης με μια επιδιόρθωση για το πρόβλημα που αναγκάζει το Twitter να μην ανοίγει στον Firefox.

Σύμφωνα με ένα bug που η Mozilla παρακολουθεί και εργάζεται για την επίλυση του τις τελευταίες 20 ημέρες, ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να βλέπουν κενές σελίδες ή σφάλματα όταν προσπαθούν να επισκεφθούν τον ιστότοπο του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ορισμένες αναφορές λένε επίσης ότι το πρόβλημα επηρεάζει και τους χρήστες κινητών.

Mozilla: Μοιράζεται το fix για τη δυσλειτουργία του Twitter στον Firefox
Mozilla: Μοιράζεται το fix για τη δυσλειτουργία του Twitter στον Firefox

Σε συσκευές όπου ο Firefox δεν φορτώνει τον ιστότοπο του Twitter, οι χρήστες θα βλέπουν το σφάλμα «ο ιστότοπος στη διεύθυνση https://twitter.com/ αντιμετώπισε παραβίαση πρωτοκόλλου δικτύου που δεν μπορεί να επιδιορθωθεί.»

«Η σελίδα που προσπαθείτε να δείτε δεν μπορεί να εμφανιστεί επειδή εντοπίστηκε σφάλμα στη μετάδοση δεδομένων. Επικοινωνήστε με τους κατόχους της ιστοσελίδας για να τους ενημερώσετε για αυτό το πρόβλημα.»

Ενώ η Mozilla δεν έχει κοινοποιήσει τις εκδόσεις Firefox που επηρεάζονται από αυτό το πρόβλημα, οι χρήστες που επηρεάζονται λένε ότι τα σφάλματα φόρτωσης έχουν αρχίσει να εμφανίζονται τόσο σε κινητές όσο και σε επιτραπέζιες συσκευές μετά την ενημέρωση στο Firefox 81.0, τον προηγούμενο μήνα.

«Υπάρχει ένα γνωστό προσωρινό ζήτημα στον Firefox που φέρνει κενή σελίδα σφάλματος κατά τη φόρτωση του Twitter,» εξηγεί η Mozilla στο έγγραφο υποστήριξης που δημοσιεύτηκε νωρίτερα. «Εργαζόμαστε σκληρά για να βρούμε μια λύση.»

Έως ότου οι μηχανικοί της Mozilla καταφέρουν να επιλύσουν αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία για να απαλλαγείτε από τα σφάλματα και τις κενές σελίδες που εμφανίζονται όταν προσπαθείτε να ανοίξετε το Twitter:

Πώς να διορθώσετε το Twitter που δεν φορτώνεται στον Firefox.

1.Πληκτρολογήστε about: serviceworkers στη γραμμή διευθύνσεων

Mozilla: Μοιράζεται το fix για τη δυσλειτουργία του Twitter στον Firefox

2.Αναζητήστε το Twitter στη λίστα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί «Κατάργηση εγγραφής».

3.Το Twitter θα φορτώσει κανονικά την επόμενη φορά που θα το επισκεφτείτε.

Οι αναφορές λένε επίσης ότι η σκληρή επαναφόρτωση του ιστότοπου του Twitter χρησιμοποιώντας το CTRL + F5 θα σας επιτρέψει επίσης προσωρινά να ανοίξετε σελίδες στο Twitter.

Επιπλέον, η μετάβαση στο: config και η απενεργοποίηση του dom.serviceWorkers.enabled θα αφαιρέσει επίσης τα σφάλματα παραβίασης δικτύου.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS