ΑρχικήinetTrump: Οι αγορές προβλέψεων crypto στρέφονται εναντίον του

Trump: Οι αγορές προβλέψεων crypto στρέφονται εναντίον του

Το πρώτο debate για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ 2020 έληξε με τις πλατφόρμες προβλέψεων crypto να είναι εναντίον του Donald Trump.

Trump: Οι αγορές προβλέψεων crypto στρέφονται εναντίον του

Τα μελλοντικά συμβόλαια εκλογών στο χρηματιστήριο κρυπτογραφικών FTX αυξήθηκαν, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της πλατφόρμας να αναφέρει περισσότερα από 4 εκατομμύρια δολάρια σε ανοιχτό ενδιαφέρον, προσπαθώντας να επιλέξει τον νικητή μεταξύ του Δημοκρατικού Joe Biden και του Ρεπουμπλικανικού Donald Trump. Στο FTX, η απροσδόκητη απόδοση του debate του Trump αντιμετώπισε μεγάλη απόρριψη και προκάλεσε πτώση 10% στην τιμή των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης που υποστηρίζουν την επανεκλογή του.

Οι όγκοι στο FTX ενισχύονται με μόχλευση. Σε προγνωστικές πλατφόρμες που δεν προσφέρουν μόχλευση, καταγράφηκαν πιο μέτριοι εξαψήφιοι όγκοι. Η Polymarket εισέπραξε περισσότερα από 100.000 δολάρια σε όγκο ροής στην αγορά «Ο Trump θα κερδίσει τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ για το 2020» στις 30 Σεπτεμβρίου, με το ίδιο συναίσθημα να αλλάζει κατά του προέδρου κατά τη διάρκεια του debate.

Σχεδόν το 55% πιστεύει ότι ο Trump δεν θα κερδίσει τις εκλογές.

Ο ιδρυτής της Polymarket, Shayne Coplan, δήλωσε στο Cointelegraph ότι η πλατφόρμα σχεδιάστηκε για να δίνει απαντήσεις σε ζητήματα που «οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν και όχι μόνο για πράγματα που θέλουν να υποθέτουν.»

«Το όμορφο πράγμα για τις αγορές, κατά τη γνώμη μου, είναι η ικανότητά τους να συγκεντρώνουν πληροφορίες και να τις συνθέτουν σε ακριβείς προβλέψεις. Αυτό είναι η ανακάλυψη τιμών – συγκεντρώνοντας τις απόψεις και τις γνώσεις όλων, και συνθέτοντάς τα σε μία μέτρηση. Και αυτό μπορεί να έχει απίστευτη κοινωνική και ενημερωτική αξία.»

Trump
Trump: Οι αγορές προβλέψεων crypto στρέφονται εναντίον του

Η Polymarket βασίζεται στο Ethereum (ETH), ωστόσο, εξερευνά το Matic ως λύση κλιμάκωσης για το μεσοδιάστημα που οδηγεί στην κυκλοφορία του ETH 2.0, ενώ οι συναλλαγές που εκτελούνται στην πλατφόρμα δεν φέρουν χρεώσεις.

Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί έναν αυτόματο κατασκευαστή αγοράς (AMM) για την ανακάλυψη τιμών, με όλους τους συμμετέχοντες στην αγορά να διαπραγματεύονται αποτελεσματικά με το απόθεμα ρευστότητας της AMM. Οι ιδέες για αγορές μπορούν να υποβληθούν από τους χρήστες της Polymarket και να επιμεληθούν από τα στελέχη της εταιρείας για να διασφαλίσουν ότι οι όροι και οι προϋποθέσεις που αφορούν συγκεκριμένες αγορές είναι «σαφείς».

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS