ΑρχικήinetVMware: Εξαγοράζει τον κατασκευαστή λογισμικού SaltStack

VMware: Εξαγοράζει τον κατασκευαστή λογισμικού SaltStack

Με την απόκτηση του SaltStack, η VMware είπε ότι θα επεκτείνει τις δυνατότητες αυτοματοποίησης πέρα από την υποδομή, στο λογισμικό και τα πακέτα μέσα σε εικονικές μηχανές και κοντέινερ.

Η VMware δήλωσε ότι σκοπεύει να εξαγοράσει το SaltStack, κατασκευαστή λογισμικού αυτοματισμού, για να ενισχύσει το χαρτοφυλάκιο cloud. Ωστόσο, οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν αποκαλύφθηκαν αμέσως.

vmware
VMware: Εξαγοράζει τον κατασκευαστή λογισμικού SaltStack

Η εταιρεία ανακοίνωσε την απόκτηση μαζί με μια σειρά από πλατφόρμες και ενημερώσεις προϊόντων που χρονολογούνται στο εικονικό γεγονός της εταιρείας VMworld αυτή την εβδομάδα.

Το SaltStack είναι η εταιρεία πίσω από το εξαιρετικά δημοφιλές λογισμικό ανοιχτού κώδικα Salt, το οποίο χρησιμοποιείται από διαχειριστές IT για να χειριστεί μια σειρά από εργασίες απομακρυσμένης εκτέλεσης. Με την απόκτηση του SaltStack, η VMware δήλωσε ότι θα είναι σε θέση να επεκτείνει τις δυνατότητες αυτοματοποίησης πέρα ​​από την υποδομή στο λογισμικό και τα πακέτα μέσα σε εικονικές μηχανές και κοντέινερ.

Η εταιρεία σκοπεύει επίσης να χρησιμοποιήσει το SaltStack για να βελτιώσει τη σουίτα λογισμικού διαχείρισης cloud vRealize με αυτοματισμό end-to-end και ολοκληρωμένη διαχείριση διαμόρφωσης.

«Αυτές οι δυνατότητες διαχείρισης διαμόρφωσης λογισμικού θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε όλο το φάσμα των αναγκών αυτοματισμού των πελατών και να ενισχύσουμε περαιτέρω την ικανότητα των πελατών να αυτοματοποιήσουν την ανάπτυξη και τη διαμόρφωση των πλατφορμών υποδομής, τόσο εντός όσο και στο cloud με το VMware vRealize Automation,» δήλωσε ο Ajay Singh, SVP και GM της επιχειρηματικής μονάδας διαχείρισης cloud της εταιρείας.

VMware: Εξαγοράζει τον κατασκευαστή λογισμικού SaltStack

«Επιπλέον, το SaltStack προσφέρει ισχυρή συμβατότητα διαμόρφωσης και δυνατότητες διαχείρισης ευπάθειας, οι οποίες θα επιτρέψουν στο vRealize να βοηθήσει τους πελάτες να αντιμετωπίσουν τις πρακτικές SecOps τους, μετά το κλείσιμο.»

Η VMware δήλωσε ότι έχει δεσμευτεί να διατηρήσει την κοινότητα ανοιχτού κώδικα SaltStack μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, με τον Singh να σημειώνει ότι θα υποστηρίξει πλήρως το έργο του SaltStack για έργα ανοιχτού κώδικα. Πέρα από τον αυτοματισμό και τη διαμόρφωση, το SaltStack είναι επίσης γνωστό για τη σουίτα SecOps, η οποία στοχεύει να βοηθήσει τις ομάδες πληροφορικής και ασφάλειας να εντοπίσουν και να αποκαταστήσουν ζητήματα συμμόρφωσης και ευπάθειες.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS