ΑρχικήUpdatesΤο iOS 14 κυκλοφόρησε, αλλά καλύτερα να μην το εγκαταστήσετε

Το iOS 14 κυκλοφόρησε, αλλά καλύτερα να μην το εγκαταστήσετε

Η Apple μπορεί να αισθάνεται ότι το iOS 14 είναι έτοιμο για κυκλοφορία, αλλά οι προγραμματιστές έχουν φρικάρει επειδή δεν τους δόθηκε ο απαραίτητος χρόνος για να προετοιμάσουν τις εφαρμογές τους.

Το φθινόπωρο είναι η εποχή της κυκλοφορίας των iOS updates. Όμως αυτή η κυκλοφορία είναι κάπως βιαστική και χαοτική. Μόλις χθες η Apple ενημέρωσε τους προγραμματιστές ότι σε 24 ώρες θα κυκλοφορήσει το iOS 14.

Αυτή η τόσο γρήγορη ενημέρωση έχει συγκλονίσει την κοινότητα των προγραμματιστών, τόσο που ορισμένοι devs ελπίζουν ότι οι χρήστες των iPhone και iPad δεν θα εγκαταστήσουν τη νέα ενημέρωση – τουλάχιστον προς το παρόν.

iOS

Άλλοι προγραμματιστές προειδοποιούν τους χρήστες να σταματήσουν σε περίπτωση που αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα.

Το πρόβλημα είναι ότι η Apple δεν είχε διαθέσει μια έκδοση GM (Golden Master) iOS στους προγραμματιστές μέχρι χθες. Αυτό σημαίνει ότι οι προγραμματιστές είχαν πολύ λίγο χρόνο για να υποβάλουν τις ενημερωμένες τους εφαρμογές σε περίπτωση που διόρθωσαν τυχόν προβλήματα που προκαλούνται από τη νέα κυκλοφορία. Επίσης δεν μπορούν να επωφεληθούν από τις νέες δυνατότητες του λειτουργικού.

Και δεν είναι μόνο το iOS 14. Επηρεάζονται και τα iPadOS, tvOS και watchOS. Αλλά το iOS 14 είναι πιο σημαντικό από όλα τα παραπάνω καθώς θα βρίσκεται σε δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες εκατομμύρια iPhone μέσα σε μόνο λίγες μέρες.

Και οι προγραμματιστές γνωρίζουν ότι εάν δημιουργηθούν προβλήματα, οι χρήστες δεν θα κάνουν παράπονα στην Apple αλλά σε αυτούς.

Ορισμένοι προγραμματιστές συμβουλεύουν τους χρήστες που δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν προβλήματα να καθυστερήσουν την ενημέρωση μέχρι να προλάβουν να ενημερώσουν τις εφαρμογές τους.

Εάν νιώθετε τυχεροί και θέλετε να κάνετε την ενημέρωση στο iOS 14 (και σε όλα τα άλλα καλούδια) το συντομότερο δυνατό, κάντε το αλλά να είστε προσεκτικοί. Και να μην ξεχνάτε ότι είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε προβλήματα σε κάποιες από τις εφαρμογές σας!

Το SecNews θα σας ενημερώσει για τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από την ενημέρωση.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS