ΑρχικήinetΔημόσιες εκδόσεις beta iOS 14 και iPadOS 14: Nα τις εγκαταστήσετε;

Δημόσιες εκδόσεις beta iOS 14 και iPadOS 14: Nα τις εγκαταστήσετε;

Η Apple κυκλοφόρησε τις δημόσιες εκδόσεις beta για iOS 14, iPadOS 14, macOS Big Sur, tvOS 14 και watchOS 7, προσφέροντας τους χρήστες την εξαιρετική ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νέα λογισμικά και να ενημερώσουν την εταιρεία για τα σχόλια τους.

Αλλά μαζί με τις δημόσιες εκδόσεις beta έρχονται και κίνδυνοι για τους οποίους θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι.

Ακριβώς επειδή πρόκειται για δημόσια έκδοση beta, μην ξεγελαστείτε πιστεύοντας ότι δεν υπάρχουν σφάλματα. Υπάρχουν και μάλιστα είναι πολλά. Οι δημόσιες εκδόσεις beta φέρνουν μαζί τους κάθε είδους πρόβλημα, από σφάλματα στο ίδιο το λογισμικό, έως ζητήματα συμβατότητας με όλες τις εφαρμογές και το λογισμικό που τρέχετε.

iPadOS iOS beta

Μπορεί πραγματικά να είναι γίνει πολύ ενοχλητικό αν ξαφνικά ανακαλύψετε ότι όλα λειτουργούν άψογα εκτός από το πρόγραμμα το οποίο χρησιμοποιείται συνεχώς.

Τώρα, το να εγκαταστήσετε τα Apple betas, δεν είναι τόσο καταστροφικό σύμφωνα με την Apple. Μπορείτε να επαναφέρετε τα προγράμματα αν τα πράγματα πάνε στραβά – η Apple έχει κυκλοφορήσει σχετικές οδηγίες επαναφοράς για iΟS, iPadΟS, macOS, tvOS και watchOS.

Ωστόσο, πρέπει επίσης να είστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο σενάριο και να είστε πάντα βέβαιοι ότι έχετε ένα αντίγραφο ασφαλείας όλων των δεδομένων σας (ένα αντίγραφο ασφαλείας εκτός συσκευής, σε περίπτωση που η συσκευή σας δεν επαναλειτουργήσει). Η απώλεια δεδομένων είναι πραγματικά το χειρότερο είδος προβλήματος που μπορείτε να αντιμετωπίσετε με τις εκδόσεις beta.

Η ανάκτηση δεδομένων σε συσκευές όπου η έκδοση beta είναι προβληματική είναι πραγματικά χρονοβόρα, οπότε να είστε προσεκτικοί. Μπορεί να παίξετε ρωσική ρουλέτα με τα δεδομένα σας και να κερδίσετε, αλλά το θέμα είναι τι θα κάνετε αυτή τη μια φορά που θα χάσετε.

Ακολουθούν οι συμβουλές μας για τις δημόσιες εκδόσεις beta

  • Μην εκτελείτε τις εκδόσεις beta σε συσκευές στις οποίες βασίζεστε!
  • Έχετε ενημερωμένα αντίγραφα ασφαλείας εκτός συσκευής
  • Μην εκτελείτε betas σε hardware που δεν σας ανήκει!

Ελπίζουμε όλα τα παραπάνω να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε εάν θέλετε να εγκαταστήσετε τις νέες δημόσεις εκδόσεις beta (iOS 14, iPadOS 14, macOS Big Sur, tvOS 14 και watchOS 7) που κυκλοφόρησε η Apple.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS