ΑρχικήUpdatesAirPods Pro: Είδατε τις νέες εντυπωσιακές δυνατότητες;

AirPods Pro: Είδατε τις νέες εντυπωσιακές δυνατότητες;

Το νέο firmware 3A283 που κυκλοφόρησε η Apple για τα AirPods Pro φαίνεται να εισάγει υποστήριξη Spatial Audio, σε συνδυασμό με το iOS 14.

AirPods Pro: Είδατε τις νέες εντυπωσιακές δυνατότητες;

Στο WWDC 2020, η Apple ανακοίνωσε μερικές συναρπαστικές αλλαγές που έρχονται στη σειρά AirPods μέσω ενημερώσεων firmware, όπως Spatial Audio για τα Pro και αυτόματη εναλλαγή για όλα τα μοντέλα.

Το πρώτο είναι ένα σύστημα ήχου surround. Χρησιμοποιεί το γυροσκόπιο και τον μετρητή επιτάχυνσης των ‌ακουστικών και του iPhone, για να παρακολουθεί την κίνηση του κεφαλιού και τη θέση του iPhone‌ και στη συνέχεια μελετά αυτά τα δεδομένα κίνησης για να επηρεάσει τον ήχο που λαμβάνετε.

Σύμφωνα με αναφορές στο Twitter και τα MacRumors φόρουμ, η ενημέρωση firmware προσθέτει μια επιλογή «spatial audio» στο Κέντρο ελέγχου του iPhone, η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί για να θέσει σε λειτουργία τη δυνατότητα. Σημειώστε ότι η χρήση του spatial audio στα AirPods Pro απαιτεί την εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης iOS 14.

Παρόλο που η Apple δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει το iOS 14 στο κοινό, αυτή τη στιγμή δοκιμάζει beta μια σχεδόν τελική έκδοση του λογισμικού. Η εταιρεία αναμένεται να κυκλοφορήσει το iOS 14, πριν την παρουσίαση του επόμενου iPhone.

Αυτή η ενημέρωση firmware των AirPods Pro φέρνει επίσης μια λειτουργία που επιτρέπει την αυτόματη εναλλαγή μεταξύ συσκευών. Η αυτόματη εναλλαγή θα συνδέσει τα ακουστικά με οποιαδήποτε συσκευή Apple, που είναι συνδεδεμένη με το iCloud σας, όταν ενεργοποιείτε τον ήχο σε αυτή τη συσκευή, και τη χρησιμοποιείτε ενεργά.

airpods pro
AirPods Pro: Είδατε τις νέες εντυπωσιακές δυνατότητες;

Διαθέσιμο για τα AirPods‌ και AirPods Pro‌, τους δίνει τη δυνατότητα να αλλάζουν απευθείας μεταξύ MacBook, iPhone ή iPad, εντοπίζοντας πότε αλλάζετε την επιθυμητή πηγή ήχου σε μια νέα συσκευή. Είναι ένα χαρακτηριστικό που οι περισσότεροι χρήστες περίμεναν εδώ και λίγο καίρο και φαίνεται εντυπωσιακό. Βέβαια, το συστατικό που το κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι η αυτόματη εναλλαγή πίσω στο iPhone αμέσως όταν έχετε μια εισερχόμενη κλήση.


Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS