ΑρχικήbusinessΑποκλειστική συνέντευξη Pylones Hellas: Το cloud computing & οι Ελληνικές εταιρείες

Αποκλειστική συνέντευξη Pylones Hellas: Το cloud computing & οι Ελληνικές εταιρείες

H Pylones Hellas, πάροχος προηγμένων λύσεων πληροφορικής για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, με μακρά παρουσία 22 και πλέον ετών σε Ελλάδα, Κύπρο συνεργάζεται με το Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά με σκοπό την διεξαγωγή έρευνας για να εκτιμηθεί το μεταβαλλόμενο αίσθημα ασφάλειας σχετικά με το cloud computing.

Μη χάσετε την αποκλειστική συνέντευξη του κύριου Εμμανουήλ Νέτου, General Manager της Pylones Hellas με το SecNews.

O General Manager της Pylones Hellas τοποθετήθηκε πάνω σε αρκετά ερωτήματα σχετικά με την σχέση του cloud computing και των Ελληνικών επιχειρήσεων, την “καταναγκαστική μετάβαση” των Ελληνικών εταιρειών στο cloud λόγω του Covid-19, αν οι ελληνικές εταιρείες λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα για να παραμένουν προστατευμένες από hacking επιθέσεις αλλά και πως μπορούν να βελτιωθούν πάνω σε αυτό το θέμα. Επιπλέον, δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στις απειλές που συναντούν πιο συχνά οι Ελληνικές επιχειρήσεις καθώς και πολλά ακόμα ερωτήματα γύρω από την ασφάλεια.

Μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς στο The state of Cybersecurity 2020 survey κάνοντας κλικ εδώ.

Συνέντευξη Pylones Hellas: Το cloud computing Ελληνικές εταιρείες
Συνέντευξη Pylones Hellas: Το cloud computing & οι Ελληνικές εταιρείες

Σχετικά με την Pylones Hellas

Η Pylοnes Hellas, μέλος του κυπριακού ομίλου P.M. Tseriotis Ltd, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών και ασφάλειας διαδικτύου. Η εταιρεία συνδυάζει υπηρεσίες τόσο ενός IT systems integrator όσο και ενός IT security integrator, καθιστώντας την πρωτοποριακό πάροχο για την ελληνική αγορά. Στηριζόμενη στο τρίπτυχο Ασφάλεια, Βελτιστοποίηση και Υψηλή Διαθεσιμότητα, οι λύσεις της Pylοnes Hellas, απευθύνονται σε μεγάλες εταιρείες όπως τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι, ξενοδοχειακές αλυσίδες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και γενικότερα στις επιχειρήσεις που βασίζουν το business τους στο internet ενώ εξελίσσει διαρκώς, ακολουθώντας το παραπάνω τρίπτυχο, τις υποδομές των πελατών της, για τη παροχή με την σειρά τους, υψηλού επιπέδου ψηφιακών υπηρεσιών στους καταναλωτές. Στρατηγικοί συνεργάτες της Pylones Hellas είναι οι F5 Networks, HPE, IBM και Microsoft προσφέροντας πολυάριθμες λύσεις σε τομείς όπως η ασφάλεια, τα ενσύρματα και ασύρματα δίκτυα, το storage, τα business critical συστήματα, τα data centers και το cloud.

Μείνετε συντονισμένοι στο SecNews για ακόμη περισσότερα νέα και ενδιαφέροντα videos.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS