ΑρχικήbusinessThe state of Cybersecurity 2020 survey: Νιώθεις ασφάλεια με το cloud computing;...

The state of Cybersecurity 2020 survey: Νιώθεις ασφάλεια με το cloud computing; [Έρευνα]

The state of Cybersecurity 2020 survey: Νιώθεις ασφάλεια με το cloud computing; [Έρευνα] H Pylones Hellas, πάροχος προηγμένων λύσεων πληροφορικής για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, με μακρά παρουσία 22 και πλέον ετών σε Ελλάδα, Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης ως IT systems & security integrator, διοργανώνει την πρώτη μεγάλη έρευνα με αντικείμενο την ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα του ΙΤ, από την απλή διαδικτυακή συναλλαγή έως την ασφάλεια των data centers και τις υπηρεσίες cloud.    

The state of Cybersecurity 2020 survey: Νιώθεις ασφάλεια με το cloud computing; [Έρευνα]

Οι σημερινές απαιτήσεις σε business επίπεδο, επιβάλλουν την αδιάλειπτη λειτουργία και λειτουργικότητα. Οι οργανισμοί και οι επιχειρήσεις πρέπει να βρίσκονται σε ετοιμότητα, έτσι ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς πρόβλημα, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και πάντα με ασφάλεια για τα δεδομένα που διακινούνται. Οι υπηρεσίες cloud επιτρέπουν στους τελικούς χρήστες, αλλά και σε μικρές επιχειρήσεις μέχρι και μεγάλους οργανισμούς να αυξήσουν την ευελιξία και να επιταχύνουν τις διαδικασίες τους μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος. Το χρονικό διάστημα της πανδημίας Covid19, πολλές επιχειρήσεις και τελικοί χρήστες στράφηκαν σε υπηρεσίες cloud και τεχνολογίες secure remote access για να συνεχίσουν να εργάζονται απομακρυσμένα. Ωστόσο, δεν λείπουν οι ανησυχίες σχετικά με την αποθήκευση, το απόρρητο αλλά και την ασφάλεια των δεδομένων, αφού υπάρχουν προκλήσεις ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

Η Pylones Hellas σε συνεργασία με το τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά διενεργούν την παρούσα έρευνα για να εκτιμήσουν το μεταβαλλόμενο αίσθημα ασφάλειας σχετικά με το cloud computing.

Στο link που ακολουθεί μπορείτε να δείτε και να συμμετάσχετε στην έρευνα “The state of Cybersecurity 2020”:

https://www.surveymonkey.com/r/SecNews

Σχετικά με την Pylones Hellas

Η Pylones Hellas, μέλος του κυπριακού ομίλου P.M. Tseriotis Ltd, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών και ασφάλειας διαδικτύου. Η εταιρεία συνδυάζει υπηρεσίες τόσο ενός IT systems integrator όσο και ενός IT security integrator, καθιστώντας την πρωτοποριακό πάροχο για την ελληνική αγορά. Στηριζόμενη στο τρίπτυχο Ασφάλεια, Βελτιστοποίηση και Υψηλή Διαθεσιμότητα, οι λύσεις της Pylones Hellas, απευθύνονται σε μεγάλες εταιρείες όπως τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι, ξενοδοχειακές αλυσίδες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και γενικότερα στις επιχειρήσεις που βασίζουν το business τους στο internet ενώ εξελίσσει διαρκώς, ακολουθώντας το παραπάνω τρίπτυχο, τις υποδομές των πελατών της, για τη παροχή με την σειρά τους, υψηλού επιπέδου ψηφιακών υπηρεσιών στους καταναλωτές. Στρατηγικοί συνεργάτες της Pylones Hellas είναι οι F5 Networks, HPE, IBM και Microsoft προσφέροντας πολυάριθμες λύσεις σε τομείς όπως η ασφάλεια, τα ενσύρματα και ασύρματα δίκτυα, το storage, τα business critical συστήματα, τα data centers και το cloud.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS