ΑρχικήinetAUTODOC app: Σε ενημερώνει για κάθε service του αυτοκινήτου σου

AUTODOC app: Σε ενημερώνει για κάθε service του αυτοκινήτου σου

AUTODOC app: Σε ενημερώνει για κάθε service του αυτοκινήτου σου Είστε ιδιοκτήτης κάποιου αυτοκινήτου του οποίου η εγγύηση έχει λήξει; Σας αρέσει να φτιάχνετε πράγματα μόνοι σας; Πρόκειται για την εφαρμογή AUTODOC CLUB που θα σας παράσχει βοήθεια για να κάνετε τη συντήρηση και την επισκευή του αυτοκινήτου σας από μόνοι σας.

AUTODOC app: Σε ενημερώνει για κάθε service αυτοκινήτου σου
AUTODOC app: Σε ενημερώνει για κάθε service του αυτοκινήτου σου

Τα βασικότερα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης εφαρμογής για κινητές συσκευές, που μπορεί να εγκατασταθεί στο τάμπλετ ή το κινητό σας τηλέφωνο, είναι τα επαγγελματικά εγχειρίδια που βρίσκονται αποθηκευμένα σε μορφή PDF και τα βίντεο με τις αναλυτικές οδηγίες, τα οποία θα διευκολύνουν την επισκευή του αυτοκινήτου σας.

AUTODOC app: Σε ενημερώνει για κάθε service του αυτοκινήτου σου

Επιπλέον, η εφαρμογή διαθέτει και χρήσιμες επιλογές, όπως:

Ημερολόγιο συντήρησης οχήματος. Σας παρέχει τη δυνατότητα να αποθηκεύετε και να αναλύετε τα δεδομένα των επισκευών του οχήματός σας: ημερομηνίες, αλλαγμένα τμήματα και μονάδες καθώς και τα καταστήματα που επισκεφτήκατε.

Ιστορικό αλλαγής λαδιών. Δεν θα απαιτείται πια να θυμάστε τις συγκεκριμένες πληροφορίες. Παράλληλα, θα λαμβάνετε ειδοποίηση όταν θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση των λαδιών.

Πρόγραμμα αντικατάστασης ανταλλακτικών. Βασιζόμενοι στα διανυθέντα χιλιόμετρα του οχήματός σας, οι ειδικοί του AUTODOC θα σας παρέχουν ενημέρωση για τις αναμενόμενες αντικαταστάσεις. Μην ξεχνάτε να ενημερώνετε τα διανυθέντα χιλιόμετρα σας.

Έξοδα σε καύσιμο. Η συγκεκριμένη ενότητα θα κρατά υπό έλεγχο την κατανάλωση και τα έξοδά σας.

Προσωπικές σημειώσεις και έγγραφα οχήματος. Εδώ έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν στο όχημά σας, όπως διάφορες φωτογραφίες και έγγραφα, έχοντας τη δυνατότητα να αποθηκεύετε το σύνολο των σημαντικών πληροφοριών σε ένα μέρος.

Αγαπημένα. Προσθέστε εγχειρίδια και βίντεο που σας ενδιαφέρουν, για να μην τα χάνετε.

AUTODOC app: Σε ενημερώνει για κάθε service του αυτοκινήτου σου

Παράλληλα, εγκαθιστώντας τη συγκεκριμένη εφαρμογή, αποκτάτε πρόσβαση στην επαγγελματική υποστήριξη των ειδικών του AUTODOC και τη δυνατότητα να κάνετε οικονομία χρημάτων κατά την επίσκεψή σας στα πρατήρια καυσίμων. Έτσι, η επισκευή και η συντήρηση θα γίνει ευκολότερη και πιο επικερδής.

Πληροφορίες από AUTODOC Club

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS