ΑρχικήinetΤο δίκτυο της Virgin Media σταμάτησε πάλι να λειτουργεί

Το δίκτυο της Virgin Media σταμάτησε πάλι να λειτουργεί

Το δίκτυο της Virgin Media αντιμετώπισε μία ακόμα διακοπή λειτουργίας, η οποία επηρέασε αρκετούς από τους χρήστες του.

Virgin Media

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι πελάτες της εταιρείας, δεν είχαν πρόσβαση στο διαδίκτυο, ως αποτέλεσμα προβλημάτων που προέκυψαν προφανώς στο δίκτυο.

Η εταιρεία ζήτησε από όσους παραπονέθηκαν στο Twitter να ελέγξουν τη σελίδα κατάστασης υπηρεσίας, η οποία τους ενημερώνει για τυχόν διακοπές λειτουργίας, ωστόσο ορισμένοι δήλωσαν ότι δεν μπόρεσαν να μπουν ούτε σε αυτόν τον ιστότοπο.

Όπως ανέφερε το DownDetector, το ζήτημα προέκυψε χθες το μεσημέρι, περίπου στις 13:00, ώρα Ηνωμένου Βασιλείου.

Η διακοπή επηρέασε χρήστες σε όλη τη χώρα, σε πόλεις όπως το Νότινγχαμ, το Λονδίνο, το Μάντσεστερ, το Μπέρμιγχαμ και το Λιντς, ενώ και μερικοί χρήστες στη Γλασκόβη και στο Μπέλφαστ είχαν επίσης επηρεαστεί.

Το 78 τοις εκατό των χρηστών αντιμετώπισε διακοπή στη λειτουργία του ενσύρματου internet, το 18 τοις εκατό αντιμετώπισε προβλήματα στα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας του, ενώ ένα μικρό ποσοστό τρία τοις εκατό των χρηστών δεν είχε τηλεοπτικό σήμα.

verginmedia

Ακόμα δεν είναι σαφής ο λόγος που οδήγησε στην διακοπή λειτουργίας, ωστόσο όπως δήλωσε η εταιρεία επρόκειτο για κάποιο τοπικό ζήτημα που τώρα έχει επιλυθεί.

Σε μία δήλωσή του ένας εκπρόσωπος της Virgin Media είπε τα εξής: «Διορθώσαμε το τοπικό πρόβλημα που είχε σαν αποτέλεσμα οι πελάτες μας στην περιοχή του Nottingham να χάσουν προσωρινά τις ευρυζωνικές υπηρεσίες τους. Ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία προκλήθηκε.»

Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που η Virgin Media αντιμετώπισε ένα τέτοιο ζήτημα. Μόλις τον περασμένο μήνα, η υπηρεσία είχε και πάλι διακοπεί για τους χρήστες της σε ολόκληρη τη χώρα.

Το 2018, αναφέρθηκε ότι η Virgin Media εξυπηρετεί 5,9 εκατομμύρια χρήστες διαδικτύου σε ολόκληρη τη χώρα και παρέχει υποστήριξη σε 3,1 εκατομμύρια πελάτες κινητής τηλεφωνίας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS