ΑρχικήinetΔωρεάν δοκιμαστική περίοδος έως τις 30 Ιουνίου από το Spotify

Δωρεάν δοκιμαστική περίοδος έως τις 30 Ιουνίου από το Spotify

Spotify

Αντιμέτωπο με τον συνεχώς αυξανόμενο ανταγωνισμό, το Spotify προχώρησε σε ορισμένες ανακοινώσεις, προκειμένου να ευχαριστήσει και να κερδίσει τους λάτρεις της μουσικής.

Η πρώτη ανακοίνωση, αφορά μία δωρεάν δοκιμαστική περίοδο τριών μηνών, για όλους τους νέους χρήστες της υπηρεσίας, οι οποίοι θα γραφτούν στην πλατφόρμα μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Η δεύτερη ανακοίνωση, έχει να κάνει με τους premium χρήστες του Spotify που ακύρωσαν το πρόγραμμά τους πριν από τις 14 Απριλίου 2019. Γι΄αυτούς το Spotify προσφέρει τώρα Premium συνδρομή για τρεις μήνες στα 9,99 $, γεγονός που κατεβάζει το μηνιαίο κόστος συνδρομής στα $3,00.

Σύμφωνα με το The Verge, αυτές οι κινήσεις του Spotify οφείλονται στο γεγονός ότι η δημοφιλής πλατφόρμα βίωσε μία μείωση στις συνδρομές της το τελευταίο διάστημα. Εν μέσω πανδημίας, πολλοί ήταν οι χρήστες που δεν ανανέωσαν τη συνδρομή τους στο Spotify, λόγω των περιορισμένων εσόδων τους.

Τα τελευταία στατιστικά σχετικά με τα κέρδη του Spotify, έδειξαν ότι τα έσοδα που προέρχονται από διαφημίσεις έχουν μειωθεί σημαντικά, γεγονός που είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό για την πλατφόρμα music streaming. Η εταιρεία αναμένει ότι αυτές οι νέες προσφορές θα βοηθήσουν την πλατφόρμα να διατηρήσει το χαμένο κοινό της και να προσελκύσει νέους χρήστες ταυτόχρονα.

Κι άλλες εφαρμογές music streaming, όπως η Apple Music και η Amazon Music Unlimited έχουν επίσης υιοθετήσει την ίδια στρατηγική.

Ωστόσο, το Spotify είναι πιθανό να προσελκύσει περισσότερους χρήστες, χάρη στα πιο οικονομικά πακέτα που προσφέρει, σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές music streaming. Επιπλέον, η τριμηνιαία δωρεάν δοκιμαστική περίοδος της υπηρεσίας, ισχύει και για τα προγράμματα Student και Family.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS