ΑρχικήinetΠως η τεχνολογία άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο ασφαλίζουμε τα σπίτια...

Πως η τεχνολογία άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο ασφαλίζουμε τα σπίτια μας

Η βελτίωση που έχουμε δει στην τεχνολογία με την πάροδο των χρόνων μεταφέρει τα πάντα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η τεχνολογία προστατεύει τα σπίτια μας όπως ποτέ άλλοτε. Η τεχνολογία έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ασφαλίζουμε και παρακολουθούμε τα σπίτια μας όταν δεν είμαστε στο σπίτι. Η ασφάλεια των σπιτιών μας δεν εξαρτάται πλέον από τον τύπο της κλειδαριάς ή της πόρτας που χρησιμοποιούμε, αλλά αφορά τώρα την τελευταία τεχνολογία και τις νεότερες δυνατότητες ασφαλείας. Με το smartphone σας, μπορείτε πλέον να συνδέσετε όλες τις συσκευές ασφαλείας του σπιτιού σας και να γνωρίζετε όλα όσα συμβαίνουν στο σπίτι σας.

τεχνολογία σπίτι

Κλειδαριές πορτών

Πριν από έξυπνες κλειδαριές πορτών και τους σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων, χρησιμοποιούσαμε ελέγχους για καλές κλειδαριές πορτών που εξασφάλιζαν τη ληστεία των σπιτιών μας. Οι έξυπνες κλειδαριές πορτών σάς επιτρέπουν τώρα να εισέλθετε στο σπίτι σας όταν συνδέεται με το smartphone σας. Το έξυπνο κλείδωμα πόρτας συνδέεται με το Bluetooth του τηλεφώνου σας για να εντοπίσει την παρουσία σας και στη συνέχεια ξεκλειδώνει την πόρτα. Οι σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων μοιάζουν περισσότερο με ένα φανταστικό πράγμα που βλέπουμε μόνο σε ταινίες. Ωστόσο, η σημερινή τεχνολογία επιτρέπει σε όλους να εγκαταστήσουν εύκολα έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων με το κλείδωμα της πόρτας ως ένα επιπλέον βήμα ασφαλείας για την ασφάλεια του σπιτιού σας. Όποιος κι αν είναι ο τύπος της έξυπνης κλειδαριάς της πόρτας που χρησιμοποιείτε, είναι σίγουρα ασφαλέστερος από το κανονικό κλείδωμα.

Αισθητήρες κίνησης

Οι αισθητήρες κίνησης εφευρέθηκαν για να ανιχνεύσουν οποιαδήποτε κίνηση σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Χρησιμοποιήθηκε συνήθως σε τράπεζες και κτίρια με υψηλή ασφάλεια, ωστόσο, τα περισσότερα σπίτια το χρησιμοποιούν σήμερα. Τώρα, εάν ταξιδεύετε ή δεν είστε σπίτι σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τους αισθητήρες κίνησης από το smartphone σας για να σας ειδοποιήσει αν εντοπίσει κινητικότητα και να ειδοποιήσει και την αστυνομία. Μπορείτε να τον απενεργοποιήσετε εύκολα από το τηλέφωνό σας όποτε εισέρχεστε στο σπίτι σας.

Κάμερες ασφαλείας

Οι κάμερες ασφαλείας παίζουν πλέον σημαντικό ρόλο στην προστασία των σπιτιών μας. Οι κάμερες ασφαλείας ήταν μόνο για καταστήματα και λίγες εγκαταστάσεις, αλλά τώρα με τη βελτίωση της τεχνολογίας και της κάμερας ασφαλείας, οποιοδήποτε σπίτι μπορεί εύκολα να εγκαταστήσει μια κάμερα και να την συνδέσει στο Wi-Fi. Στο παρελθόν, οι κάμερες ασφαλείας μπορούσαν να τραβούν πλάνα από ένα συγκεκριμένο μέρος, αλλά τώρα μπορείτε να συνδέσετε την κάμερα στο Wi-Fi και να έχετε ζωντανή ροή. Με αυτόν τον τρόπο το σπίτι σας είναι ασφαλές και μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει μπροστά από την πόρτα σας όπου κι αν βρίσκεστε.

Η τεχνολογία άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο ασφαλίζουμε τα σπίτια μας

Το να είστε ασφαλείς και να προστατεύετε το σπίτι σας είναι αυτό που όλοι αναζητούν και με τη σύγχρονη τεχνολογία, δεν θα αισθάνεστε πλέον μη ασφαλείς. Καθώς η τεχνολογία βελτιώθηκε, βελτίωσε πολλά πράγματα και κυρίως την ασφάλεια στο σπίτι. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προστατέψετε το σπίτι σας. Είτε είστε έξω από την πόλη είτε θέλετε να αισθάνεστε μεγαλύτερη ασφάλεια όσο βρίσκεστε στο σπίτι, θα βρείτε πολλές τεχνολογικές συσκευές που θα σας βοηθήσουν. Δεν χρειάζεται πλέον να εγκαθιστάτε πολλές κλειδαριές και να σφραγίζετε το παράθυρο, με μερικές έξυπνες συσκευές συνδεδεμένες στο σπίτι σας μπορείτε να ασφαλίσετε το σπίτι σας.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS