ΑρχικήsecurityHacker δημοσιεύει ρατσιστικά σχόλια σε τηλεδιάσκεψη στο Zoom

Hacker δημοσιεύει ρατσιστικά σχόλια σε τηλεδιάσκεψη στο Zoom

Ένας hacker δημοσίευσε ένα ρατσιστικό σχόλιο εκατοντάδες φορές σε μια τηλεδιάσκεψη στο Zoom στις 3 Απριλίου.

Η ομάδα του NHL (National Hockey League) προσπαθούσε να απενεργοποιήσει τα σχόλια του hacker στη τηλεδιάσκεψη στο Zoom με τον K’Andre Miller, τον 20χρονο πρώην αμυντικό του Wisconsin.

“Κάποιος έκανε hijack τη συνομιλία για να δημοσιεύσει ρατσιστικά σχόλια, τα οποία αποκρύψαμε το συντομότερο δυνατό”, ανέφεραν οι Rangers σε μια δήλωση. “Είμαστε απίστευτα αποτροπιασμένοι από αυτή τη συμπεριφορά, η οποία δεν έχει θέση online, στον πάγο, ή οπουδήποτε, και ερευνούμε το θέμα”.

Το NHL δημοσίευσε επίσης μια δήλωση λέγοντας:

“Το National Hockey League διοργάνωσε μια τηλεοπτική κλήση σήμερα από τους New Rangers της Νέας Υόρκης για να παρουσιάσει στους fan σε ένα από τα εισερχόμενα αστέρια του πρωταθλήματος, K’Andre Miller, χακαρίστηκε με ρατσιστικά σχόλια. Το πρόσωπο που διαπράττει αυτή την αξιολύπητη πράξη δεν είναι σε καμία περίπτωση ένας fan του NHL και δεν είναι ευπρόσδεκτος στην κοινότητα του χόκεϋ.

“Κανείς δεν αξίζει να υποβληθεί σε τέτοια άσχημη μεταχείριση και δεν θα είναι ανεκτή στο πρωτάθλημα μας. Συνεργαζόμαστε με τους Rangers καταδικάζοντας αυτή την αηδιαστική συμπεριφορά.”

Zoom hacker

Ο Miller υπέγραψε σύμβαση τριετούς διάρκειας, ύψους 3.825.000 δολαρίων μια μέρα πριν το NHL ανακοινώσει ότι αναστέλλει το πρωτάθλημα λόγω του κορωνοϊού. Ο αμυντικός από τον Άγιο Παύλο της Μινεσότα έπαιξε δύο σεζόν στο Wisconsin.

Ο Jacob Trouba αντέδρασε για το hacking στο Twitter.

“Αυτό που συνέβη σήμερα ήταν ασυγχώρητο και δειλό,” είπε ο Jacob Trouba. “Ο ρατσισμός δεν έχει θέση στην κοινότητα του χόκεϋ ή στον κόσμο. @kandre_miller είμαστε ενθουσιασμένοι που σε έχουμε ως μέρος του @NYRangers και ανυπομονώ να γίνεις και συμπαίκτης μου. “

Ο Forward Ryan Strome έκανε retweet στο post του Trouba, προσθέτοντας:

“Δεν θα μπορούσε να το πει καλύτερα. Αυτή η ομάδα και αυτή η οργάνωση παραμένουν μαζί. Είμαστε μαζί σε αυτό και σε καλύπτουμε.”

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS