Αρχικήinet Gamer στο Madden NFL 19 τουρνουά σκοτώνει με όπλο συμμετέχοντες!

[ΒΙΝΤΕΟ] Gamer στο Madden NFL 19 τουρνουά σκοτώνει με όπλο συμμετέχοντες!

Μακελειό σε ζωντανό τηλεοπτικό gaming τουρνουά στο Jacksonville της Φλόριντα, το απόγευμα της Κυριακής, όταν ένας από τους gamers άνοιξε πυρά εναντίων των συμπαικτών του. Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και έντεκα τραυματίστηκαν.

Ο σκοπευτής, ο 24χρόνος David Katz από την Βαλτιμόρη, άρχισε να πυροβολεί ασταμάτητα τριγύρω του κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος EA Sports’s Madden NFL 19 με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο δύο συμμετέχοντες. Ο λόγος της αδιανόητης πράξης του; Αποκλείστηκε από το παιχνίδι. Τότε, ο νεαρός gamer φανερά εκνευρισμένος αποφάσισε να “εκδικηθεί” τους αντιπάλους του πυροβολώντας όποιον βρίσκεται μπροστά του. Μετά την αποτρόπαια πράξη του, έβαλε τέλος και στη δική του ζωή.

Madden

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, ο νεαρός δολοφόνος είχε αγοράσει νόμιμα τα δύο όπλα στο Jacksonville.

Ο Elijah Clayton, 22 ετών, και ο Taylor Robertson, 28 ετών, πατέρας ενός νεογέννητου κοριτσιού ήταν τα δύο θύματα του σκοπευτή.

Πληροφοριακά, άνθρωποι που ήξεραν τον 24χρόνο David Katz κάνουν λόγο για έναν μοναχικό νεαρό χωρίς κοινωνικές συναναστροφές και αρκετά φανατικό με τα videogames.

Σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Twitter το βράδυ της Κυριακής, η Electronic Arts περιέγραψε το περιστατικό ως «μια πράξη βίας που καταδικάζουμε έντονα». Η εταιρεία πρόσθεσε ότι σκοπεύει να σταθεί δίπλα στα θύματα της τραγωδίας και θα πολεμήσει μαζί με την βοήθεια του νόμου ώστε τέτοιου είδους περαστικά να μην ξανασυμβούν.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το video από την live αναμετάδωση της στιγμής των πυροβολισμών.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS