ΑρχικήinetΔιέρρευσε η ημερομηνία ανακοίνωσης των Google Pixel 3 και Pixel 3XL

Διέρρευσε η ημερομηνία ανακοίνωσης των Google Pixel 3 και Pixel 3XL

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές, οι διαρροές για το Google Pixel 3 φαίνεται να έρχονται από παντού. Από κορυφαίας ποιότητας unboxing βίντεο έως κλεμμένες συσκευές Pixel που πωλούνται στη μαύρη αγορά, φαίνεται ότι οι διαρροές του Pixel δεν έχουν τέλος, τουλάχιστον μέχρι την επίσημη ανακοίνωσή του.

Δεδομένου ότι όλες οι προδιαγραφές και τα κορυφαία χαρακτηριστικά του Google Pixel 3 έχουν ήδη αποκαλυφθεί, το μόνο πράγμα που απομένει τώρα είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του. Μια πρόσφατη έκθεση σχετικά με τα επερχόμενα iPhones από το Bloomberg, αναφέρει ότι το Pixel 3 και το Pixel 3 XL θα κυκλοφορήσουν στις 9 Οκτωβρίου. Και η εκδήλωση προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη.

Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι η Google επέμενε πάντα να επιλέγει τις 4 Οκτωβρίου για την κυκλοφορία των συσκευών Pixel (Pixel και Pixel 2). Αλλά αυτή τη φορά φαίνεται ότι η ημερομηνία που πρότεινε το Bloomberg θα είναι τελικά αυτή που θα ισχύσει για την κυκλοφορία των συγκεκριμένων συσκευών. Επίσης, είναι η πρώτη φορά που θα γίνει στη Νέα Υόρκη, καθώς συνήθως η παρουσιάσεις γίνονται στην Καλιφόρνια.

Όσο για τις ίδιες τις συσκευές, το Google Pixel 3 XL διαθέτει εγκοπή και υποστήριξη για ασύρματη φόρτιση. Υπάρχουν κάποιες βελτιώσεις στην κάμερα καθώς και μια βελτιωμένη λειτουργία πορτρέτου στη νέα διπλή φωτογραφική μηχανή που στεγάζεται στην εγκοπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Pixel έρχεται επίσης με ακουστικά “Pixel buds.” Θεωρείται ότι εκτός από τα Pixel buds, λίγες ακόμα συσκευές Google θα καταφέρουν να κυκλοφορήσουν τελικά, όπως τα OS powered Pixel Watch, Pixelbook, και φυσικά ορισμένα αξεσουάρ ασύρματης φόρτισης.

Παρόλο που η Google ετοιμάζεται για το μεγάλο γεγονός, οι φήμες και για τα iPhone αυξάνονται επίσης.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS