15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
Latest Posts

Κάντε το Android σας να μοιάζει με Pixel με το Rootless Launcher

AndroidΠαρόλο που υπάρχουν πολλά launchers στο Google Play Store που σας παρέχουν την εμπειρία του Google Pixel στο Android τηλέφωνό σας, το Rootless Pixel Launcher έχει ξεχωρίσει, καθώς βασίζεται στο open source Pixel Launcher3 του Android.

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα αναμονής, ο προγραμματιστής Amir Zaidi ξεκίνησε μια νέα έκδοση του launcher με την ονομασία «Rootless Launcher». Πολλοί launcher όπως τα Lean launcher και Lawnchair χρησιμοποιούν ήδη την εφαρμογή ως βάση με πρόσθετα χαρακτηριστικά.

Ενώ το Rootless launcher δεν διαθέτει όλες τις δυνατότητες του Google Pixel, κάνει μια λαμπρή δουλειά στην παροχή της αίσθησης του Android Pie. Όπως στο ότι περιλαμβάνει την ίδια διάταξη αρχικής οθόνης, με το Google search widget στο κάτω μέρος και το ίδιο upward swipe για πρόσβαση στις εφαρμογές. Επιπλέον, ο launcher έχει προτάσεις εφαρμογής Android Pie.

Το μόνο επιπλέον βήμα που έχετε να κάνετε, είναι ότι πρέπει να εγκαταστήσετε το «Rootless Pixel Bridge» για να έχετε την πλήρη λειτουργικότητα της εφαρμογής. Η επιλογή λήψης υπάρχει ακόμη και στην ίδια την εφαρμογή.

Υπάρχουν μερικές λειτουργίες Pixel οι οποίες απουσιάζουν, όπως το Android Pie app slices.

Εκτός από αυτό όμως, ο launcher είναι εξαιρετικός αν θέλετε να έχετε μια εμπειρία τύπου Pixel στο Android smartphone σας.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *