ΑρχικήinetΚάντε το Android σας να μοιάζει με Pixel με το Rootless Launcher

Κάντε το Android σας να μοιάζει με Pixel με το Rootless Launcher

AndroidΠαρόλο που υπάρχουν πολλά launchers στο Google Play Store που σας παρέχουν την εμπειρία του Google Pixel στο Android τηλέφωνό σας, το Rootless Pixel Launcher έχει ξεχωρίσει, καθώς βασίζεται στο open source Pixel Launcher3 του Android.

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα αναμονής, ο προγραμματιστής Amir Zaidi ξεκίνησε μια νέα έκδοση του launcher με την ονομασία “Rootless Launcher”. Πολλοί launcher όπως τα Lean launcher και Lawnchair χρησιμοποιούν ήδη την εφαρμογή ως βάση με πρόσθετα χαρακτηριστικά.

Ενώ το Rootless launcher δεν διαθέτει όλες τις δυνατότητες του Google Pixel, κάνει μια λαμπρή δουλειά στην παροχή της αίσθησης του Android Pie. Όπως στο ότι περιλαμβάνει την ίδια διάταξη αρχικής οθόνης, με το Google search widget στο κάτω μέρος και το ίδιο upward swipe για πρόσβαση στις εφαρμογές. Επιπλέον, ο launcher έχει προτάσεις εφαρμογής Android Pie.

Το μόνο επιπλέον βήμα που έχετε να κάνετε, είναι ότι πρέπει να εγκαταστήσετε το “Rootless Pixel Bridge” για να έχετε την πλήρη λειτουργικότητα της εφαρμογής. Η επιλογή λήψης υπάρχει ακόμη και στην ίδια την εφαρμογή.

Υπάρχουν μερικές λειτουργίες Pixel οι οποίες απουσιάζουν, όπως το Android Pie app slices.

Εκτός από αυτό όμως, ο launcher είναι εξαιρετικός αν θέλετε να έχετε μια εμπειρία τύπου Pixel στο Android smartphone σας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS