ΑρχικήinetΗ Microsoft ανακοινώνει το προσιτό για όλους «All Access» Xbox

Η Microsoft ανακοινώνει το προσιτό για όλους «All Access» Xbox

MicrosoftΑν θέλατε ποτέ ένα Xbox, αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορέσατε να το αγοράσετε – ίσως γιατί η τιμή ήταν πολύ υψηλή ή δεν ήσασταν σίγουροι για το αν θα το χρησιμοποιούσατε, υπάρχουν κάποια νέα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Η Microsoft έχει μια ιδιαίτερη προσφορά για εσάς, σε περίπτωση που θέλετε να ξεκινήσετε άμεσα να παίζετε βιντεοπαιχνίδια κονσόλας. Η εταιρεία έχει ξεκινήσει ένα διετές πρόγραμμα που ονομάζεται “Xbox All Access.”

Τι είναι το Microsoft Xbox All Access;

Όπως συμβαίνει με τα συμβόλαια iPhone, το Xbox All Access είναι μια υπηρεσία συνδρομής όπου μπορείτε να εγγραφείτε με ένα συμβόλαιο δύο ετών και να αναβαθμίσετε σε ένα νέο Xbox όταν λήξει η υπηρεσία.

Αντί να αγοράζετε μεμονωμένα τις κονσόλες και τις συνδρομές παιχνιδιών, το πιο πρόσφατο επιχείρημα από τη Microsoft προσφέρει μια μηνιαία συνδρομή χωρίς προκαταβολή.

Πώς λειτουργεί;

Υπάρχουν δύο πακέτα. Ένα με το Xbox One X και ένα με το Xbox One S. Και τα δύο περιλαμβάνουν το δωρεάν Xbox Game Pass και το Xbox Live gold, δηλαδή πρόσβαση σε πάνω από 100 παιχνίδια.

Ενώ το πακέτο Xbox One X ξεκινά από $ 34,99 / μήνα, το πακέτο Xbox One S ξεκινά για μόλις $ 21,99 / μήνα.

Αν το ελέγξετε, η συνδρομή All Access, είναι αρκετά καλή. Το Xbox one Χ κοστίζει περίπου $ 500, ενώ το Xbox Live είναι $ 60 ανά έτος και το Game Pass είναι $ 10 το μήνα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το All-Access από τη Microsoft είναι σχέδιο χρηματοδότησης και όχι πρόγραμμα χρηματοδοτικής μίσθωσης. Εκτός αυτού, η υπηρεσία διατίθεται προς το παρόν μόνο στους Αμερικανούς καταναλωτές.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS